Taustajoukot

Lea, 29-vuotias koiraharrastaja Tampereelta. Ensimmäinen koira Vilma tepasteli taloon vuoden 1996 alkupuolella. Koirakärpänen pääsi puremaan ja lauma on kasvanutkin ajan myötä. Tällä hetkellä omassa laumassa asuu vain Kina. Inka asustelee äitini luona. Harrastan ja kilpailen lajissa nimeltä agility, agility tuli tutuksi vuonna 1996 Vilman ollessa vuoden ikäinen. Siitä lähtien laji on ollut lähellä sydäntä. Kettuluolillakin ollaan käyty Inkan kanssa ja toko on tullut tutuksi Kinan kanssa. Kinan tokodebyytti oli elokuussa 2011. Tokokärpänen on pikkaisen päässyt puraisemaan ja Kinan kanssa jatketaan kevyin mielin tokoharrastusta sekä kilpailua.

Valokuvaus on harrastus lähellä sydäntä, tämäkin tosin kausittain. Välillä kameralaukku pölyttyy nurkassa ja välillä tulee käytettyä taas todella ahkerasti. Kouluttautuminen olisi hieno juttu, mutta töitäkin tarvii tehdä joten taitaa jäädä haaveeksi.

Naksuttelen myös paljon Kinan kanssa ja seuraavan koiran tulen myös kouluttamaan naksuttimen avulla. Tuo kätevä kapistus on aivan mainio asioiden opettelussa. Koirien sielunelämää on tullut nähtyä vuodesta 1996 lähtien ja tulevaisuudessa laumassa tulee aina olemaan enemmän kuin yksi nelijalkainen kaveri. Kinalle kaavailenkin uutta kaveria rakastetuksi perheenjäseneksi, mutta myös harrastuksia jatkamaan.

Kentällä saa tulla nappasemaan hihasta jos haluaa tutustua! Olen kovin sosiaalinen ja puhun paljon. Mottona; hiljaa hyvä tulee sekä katso läpi silmien! : D

Australiankelpie Ama (Ahmakulman Amalia s. 2.11.2006)

Lainakoirana agilityssä toimii tällä hetkellä Ama, vauhtipakkaus ihanalla moottorilla. Kiitos Aman kasvattaja&omistaja Sirpalle. Mahtava mahdollisuus päästä treenaamaan tosissaan maustettuna ripauksella huumoria! Aman kanssa yhteistyö aloitettu syksyllä 2010. Kilpailemaan aloitimme myös agilityradoilla syyskuussa 2011. Syyskuussa 2012 nousimme maxi3-luokkaan. Tavoitteena on arvokilpailut 2013.
>> Aman agilitytulokset

Enkelikoira coton de tulear Viivi (Nambypamby s. 26.9.1997-26.10.2012)
>> KoiraNet

Enkelikoira valkoinen länsiylämaanterrieri Vilma (Cavemountain Kohinoor 28.12.1995-4.9.2010)
>> KoiraNet

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s