Joko helpottaisi?

Viime keskiviikkona alkoi kunnon oireilu. Molemmat köhivät pienestäkin kiihdyttävästä asiasta, lenkki jätettiin mahdollisimman minimille. Torstaina Kina alkoi yskimään valtavia limalammikoita ja oli kipeän oloinen. Perjantaina oli Sunin vuoro yskiä limaa. Lattialta ja matoilta löytyikin paljon limaklönttejä ja Suni oksensi muutaman kerran mahansa tyhjäksi. Viikonloppuna limaa ei enään tullut, mutta molemmat jatkoivat yskimistä. Maanantaina molemmat vaikuttivat suht terveiltä. Edelleen pientä köhimistä, esim. kun kiipeävät rappukäytävän portaat 2-kerrokseen. Tiistaina oltiin pihalla vähän ”riekkumassa” tainno Suni ehti vetää kivaa paskarallia pitkin äitini pihaa. Jouduin aika moneen kertaan kieltämään sellaisesta touhusta. Naapurin nuoret tytöt tulivat meidän pihaan katsomaan koiria, Suni sitten innostui leikkimään vähän tyttöjen kanssa. Allasleikki on ihan huippua Sunin mielestä. Allaoleva video kuvattu joku aika sitten, mutta tälläistä se touhu oli tosin Suni vain osallistui tällä kertaa enemmän palloleikkiin. Yskimistä ei juurikaan kuulunut.

Keskiviikkona yskä on edelleen todella pientä, harvenee joka kerta vaikka kiihtyvät. Nyt jos oireet ei lopu kohta niin marssin eläinlääkäriin. Ikäväkseni vielä kuulin, että tytöt ovat varmaankin sairastuttaneet ystäväni perropennun. 😦

Ps. Nyt kun tytöt ovat hieman tervehtyneet ollaan kevyesti treenailtu tokojuttuja. Kinalle kaukojen tekniikan vahvistamista edelleen todella läheltä (kaikki vaihdot) sekä noutojuttuja molempien kanssa. Kina treenasi palautuksia sivulle tunnarikapulalla sekä Suni kapulanpitoa. Tsiisus, että mä vihaan noudon opettamista. Sunin pitäisi osata jo pitää kapulaa käskystä. Ajatuksissani Suni pitää upeasti kapulaa eikä häiriinny lääppimisistä, ei tiputa kapulaa ennen käskyä vaikka sitä vähän repisi pois sen suusta. Todellisuus on sitten ihan jotain muuta. 😉 Eilen illalla treenailtiin Kinkun kanssa liikkeestä istumista. Kina ei ole lahna tai on se aina joskus, mutta eilen se oli onnessaan päästessään töihin. Sunin kanssa treenattiin luoksetuloa sekä liikkeestä seisomista. Luoksetulossa vaati kaksi liki-käskyä että lähti liikkeelle. Toppi oli vähän hukassa, tarjosi koko aika istumista. Piti helpottaa. Sen siitä saa kun pitää treenitaukoa, douh!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s