Pellen omat agilitytreenit

Tiistaina käytiin Hannan kanssa demarilla. Tehtiin ratapätkä pennuilla, yllättävää ettei valssit ihan heti onnistunutkaan vaan joutui palkkailemaan niistä.. ; )

Humpalla alkaa toi agility olemaan sellainen, että se kiihtyy todella nopeasti. Mutta yhtä nopeasti saan sen rauhoitettua itse olemalla rauhallinen ja vaatimalla mm. istumista (käy siihen käskyä ei vieläkään osaa). Muuten Suni vaikuttaa oikeasti tykästyneet tohon agilitytouhuun ja vauhtikin tuntuu kivalta tässä vaiheessa. Kivasti myös irtoaa esteille vaikka agilitytreenit on varmaan laskettavissa suurinpiirtein kymmenellä sormella. Ehkä..?!? Lähdöt onnistuu myös ja kestää hyvin vähän hetsausta ja häiriötäkin.

Aloitettiin muuten pennuilla RC treenit. Mullahan on tosi vähän hajua opetuksesta, mutta ehkä se siitä. Pitäis Hannan kanssa katsoa Silvian RC dvd, siitä sais varmaan aikas hyvin vinkkejä jatkoon. Tehtiin niin että laitettiin puomin lankku maahan ja molempiin päihin pituuden tikut avuksi. Pari kertaa kävelytettiin pentuja lankulla jotta noi tajuais että sillä voi kävellä tai siis juosta. Otettiin muutaman toiston verran juoksua, pari kertaa Suni loikkas hienosti kontaktin yli (ei väliä tässä vaiheessa) koska saalisti Hannalla olevaa palloa. Sellainen ”saanpas sut kiinni” -loikka. Heh. Noiden juoksareiden opiskelu on aika mielenkiintoista, katsellaan mihin metodiin lopulta päädytään. En ole vielä päättänyt että mitenkä tulen minkäkin kontaktin tekemään. Olen ajatellut niin että A-esteelle tulee enikeis juoksari, mutta puomista en vielä tiedä. Voi olla että opetan pysäytykset erikseen jos intoa ja mielenkiintoa (ja aikaa) piisaa. En ole vielä varma keinustakaan, 2on-2off vai pysähtyminen kontaktialueelle? Hmm..

Kinkku puuhasi lopussa ihan temppuilua vaan, peruuttelua, pyörimistä, kurrea ja silleen.

Treenien jälkeen ajettiin taas vähän matkan päähän (birgitan polulle) ja mentiin metsälenkille haukkujen kanssa. Sunilla oli taas huippukivaa kun pääsi juoksemaan Rallan kanssa. Kerran Ralla teilas Sunin mutalilluun, mutta eipä paljoa tummassa tukassa näy muta.. : D Kina ei tällä kertaa innostunut juoksemaan Rallan kanssa, varmaan siksi kun se piti takkia päällänsä. Se rajoittaa niin kovin Kinkun elämää.. : D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s