Loppiaisen tokot

Kina; ruutu x2. Eka toisto alustalle, toka tyhjään ruutuun. Hyppynoutoa muutaman kerran. Palkkasin heti sivulletulosta, ehkä joku päivä vois tosiaan treenata noita irrotuksia niin ettei kapula heti tipu Kinan suusta kun ojennan käteni sitä kohti. Tunnari kerran, ei lähtenyt taaskaan ekalla käskyllä. Palkkasin heti nostosta. Ehkä me ollaan saatu ongelmia selätettyä. Vielä kertaalleen tyhjään ruutuun, vallan mainio. : )

Seuraamista lopussa, perusasennot aika pyllystä.. Kaukoja Pipa häiriöllä, pystyi tekemään vaikka Sirpa käskytti vieressä.

Suni harjoitteli toppia, kyllä se ihan kivasti kai alkaa hahmottamaan mitä siltä haluan. Kiva juttu! Seuraamistakin tehtiin, vähän ympyräseuraamista myös. Takapään käyttöä pitäisi ehdottomasti vahvistaa! Muuten kontakti on kiva ja paikka hyvällä kohtaa. Merkkiä muutaman toiston verran. Paljon me leikittiinkin, vielä ei kuitenkaan palauta lelua käteen. Huoh. Miksi tää aina onnistuu kotona mutta treeneissä ei.. Blaah.. Tein myös yhden luoksetulon niin, että jätin Sunin istumaan ja heiluttelin lelua sen edessä ja sanoin kaikkea tyyliin tule, jes, vau, super ym sanoja. Kerran mokas! Sitten istuikin tosi tiukasti pylly maassa vaikka kauempana heiluttelin taasen lelua ja huutelin sille jotain. Suni käskystä sitten luokse lelupalkalle. Jihuu!

Jäähdyttelylenkin jälkeen suunnattiinkin kennelpiirille seuramme kisatiimin palikseen. Nähtiin siellä Sunin kasvattaja Hannaa jonka kanssa olen puhunut että Sunilta vois lähtee taas tukka veke kun mitään sopivia pennenäyttelyitä ei lähistöllä ole hetkeen. Pienten koukkausten jälkeen päästiinkin lopulta Hannalle joka parturoi Sutturan. Siitä tuli kikkarakarvainen whippet! : D

Hiiohoi, sano tukalle moi. Nips, naps nyt se läks. Olo muuttui heti kevyemmäks! : D

fb329Onhan tuo aika söpis tolla lyhkäisellä tukalla. Sen olemus muuttuu hetkessä ja pääsee lujempaa kun tuulivastusta ei ole. : D Kiitti taasen luottoparturi Hannalle : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s