Liuhdon koulutuksessa

Timo Liuhto kävi kouluttamassa valmennusryhmää 5.1.14.

Rata tosiaan näytti paperilla vaikeammalta mitä se paikanpäällä olikaan. Kiva juttu!

Alun valssia jäätiin vähäks aikaa hinkkaamaan. Sain lopulta sen onnistumaan ihan ookoosti, ihmisnuolta en edes yrittänyt koska musta tuntuu että se ohjaus on ihan menetetty meillä.. : P Twistiin jäätiinkin pidemmäksi aikaa.. Alta piti päästä pois aika sukkelaan mutta jotenkin mä jäin varmaan taas vähän haaveilemaan. Tarvis varmaan harjoitella, peruuttaminen on vaan niiiiin vaikeeta (paitti autolla, heh). Ajoitus ja linjaus oli myös tärkeää koska sain väärällä linjauksella törkkästyä Aman kepeille väärään väliin. Putken jälkeen okserille tein alkuun jotain jaakotuksen ja vastakäännöksen sekoitusta. Ja siksi Ama otti kieltoa muurilta, vastakäännöksessä mun piti vaan muistaa että sivuttaisaskelia saa tulla jotta linja korjaantuu oikeaksi ja vielä oikealle esteelle. Jos tuohon väliin olisi tehnyt oikeaoppisen jaakotuksen niin linja olisi mennyt joko muurin ja hypyn välistä tai sitten muurin vieressä olevalle hypylle. Sitten jäätiinkin loppuajaksi hinkkaamaan valssia renkaan jälkeiselle hypylle. Timo kysyikin multa yhdessä kohtaa että olenko minikoira-ohjaaja?!?! ; ) Heh. Selkä ainakin pysyy notkeana kun kyykistelee alas..

Ajoitusta hinkattiin huolella koska mulla tuli kiire renkaalle ja valssiin ja valssia olisi pitänyt olla suurinpiirtein tekemässä kun koira laskeutuu renkaalta. Mahdoton tehtävä kuitenkin saatiin jotenkuten suoritettua! Seuraavaksi ongelmaksi tulikin valssin ”levähdys” tai oikeastaan ehkäpä ennemminkin pakkovalssin leviäminen. Otin sivuttaisetäisyyttä liikaa hyppyyn ja olin siitä siis liian kaukana. Lopulta pakkovalssijaakotus onnistui ihan kivasti ja vippauksella seuraavalle hypylle. Vippaukset jäi vähän keskeneräisiksi koska laskeutuminen oli väärässä kohtaa. Mun moka!

Koulutus oli kiva koska päästiin sopivassa suhteessa treenaamaan ja keskusteltiin miksi tehdä mitäkin missäkin kohtaa jne. Tykkäsin kyllä! Ainoo mikä jäi vähän mietityttämään oli se kuinka videolta näkyy kun Ama töpöttää ennen hyppyjä.. : (

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s