Vuoden viimeiset treenit tallilla

Inka on ollut mulla hoidossa viime viikonlopun ajan ja sunnuntaina sekin pääsi hallille mukaan.

Tokoiltiin alkuun, Kina aloitti ruudulla muutaman toiston verran. Se oli huisin kivaa varmaan Kinkun mielestä, meni reippaalla vauhdilla ja intopiukeena. Siirryttiin siitä sitten numerokylttitunnariin. Piilotin taas oman kylttien taakse, teki nenällään töitä. Palkkasin heti kehuin kun lähti tuomaan omaa takaisin. Toisella kerralla asenne oli jo paljon parempi tekemiseen kun ei tule motkotusta huonosti suussa olevasta kapulasta tai sivulletulopaikasta. Hih.. ; )

Tauon jälkeen Kina puuhaili seuraamista eri temponvaihteluilla. Hitaassa täyskäännökset on tosi hyviä, normivauhdissa vähän huonompia. Juoksussa ihan ok. Kontakti oli pääosin hyvä. Pari kertaa mokaili ja lähti perusasennosta itse liikkeelle käskyn kuultuaan. Palkkailin näistä muutaman kerran, äiskääkin pitää ehkä odottaa. ; )

Luoksetuloa tehtiin myös kisamaisesti, tule käsky taas ihan hukassa. Lähti vasta toisella käskyllä liikkeelle. Enää ei tämän jälkeen mokannut näissä. Ihan ok pysähdykset. Tein myös vielä lyhyemmältä matkalta vähän kuuntelutreeniä Kinalle, joko seisomista tai maahanmenoa. Vaikeampaa kuuntelutreeniä Kinalle ei voi tehdä kun toinen on niin yksinkertainen blondi.

Suni puuhaili perusasennon kontaktin pitämisen kanssa. Hitsi kun on vaikeaa, pää meinaa pyöriä kuin väkkärä. Jätin naksun pois tästä kun tuntuu että se edesauttaa teputtelua. Sitten taas toppireeniin, paljon treeniä tarvitsee kunnes lopullisesti hoksaa mistä hommasta on kyse. Mutta ihan kai hyvällä mallilla tämän kanssa kun tämä tais vasta olla neljäs treenikerta meillä.

Seuraamistakin tehtiin, asenteessa ei ole moitittavaa. Suni on aina niin innokas työskentelijä. : ) Tehtiin varmaan maksimissaan kymmentä askelta. Kivalta tuntuu (ja toivottavasti näyttääkin). Nyt paikka on ihan kiva, ei edistä eikä ole liian takana. Eikä ota sivuttaisetäisyyttä.

Taukoilujen jälkeen tehtiin vähän agilityjuttuja. Inkakin pääsi menemään muutaman hassun putken. Voi jehna tuota muorin onnea. Onnellinen tais olla lähinnä siitä että sai tappaa hiirtä. : ) Kina sai aloittaa ympyrähömppäilyllä, ekaks lähettelin sitä ja sitten juoksin Kinan kanssa. Siistiä!

Sunipelle teki kans ympyrätreeniä molempiin suuntiin, tänään taas aivotkin olivat mukana ja se irtosi putkiin. Hih. Jotain virheitä kuitenkin sattui (ei näy videolla), ainakin kerran alkoi möykkäämään kun putkensuuta ei löytynytkään. Autoin vähän ja palkkasin. Saara tuli mun jälkeen halliin treenaamaan ja halusi kokeilla Sunia ennen jäähdyttelylenkkiä. Hienostihan Suni teki suht vieraahkon ihmisen kanssa hommia. Jihuu! : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s