Pentutokot sekä Kinan omat reenit

Maijun kanssa treenailtiin tallilla perjantaina 27.12.

Kina sai tehdä ruutua pari kertaa, ekalla kerralla lähti kun hetsasin kädellä. Hups. Vaikutti vauhtiin kun en palkannut mokasta. Maiju heitti palkan Kinalle sen ollessa ruudussa. Kolmannella kerralla vauhti oli jo normaali. Hyvin lähtee ruutuun. : )

Hyppynoutoa, kerran lähti noutamaan niin että ei hypännyt matkalla. Yhdellä kerralla noutaessaan jäi kuuntelemaan Ihmeen ääniä ja nosti sitten vasta kapulan. Vikalla kerralla selkeästi paras. Vauhtia en varmaan tuohon liikkeeseen saa lisää joten näillä mennään.

Luoksetulossa tule käsky oli aivan hukassa. Kina makasi vaan paikoillaan. Heh. Jouduin sitten palkkailemaan näistä että tule käsky tosiaan meinaa sitä että pitää tulla luokse. Topit jäikin sitten tekemättä koska Kina teki vauhtiluoksarin. Huoh. Maijukin totesi että terrieritokoilu on vaan tälläistä. : D Sain tehtyä lyhyemmältä matkalta topin käsiavulla. Voi jehna, kuinka yksinkertaisista asioista tulee vaikeita.

Kaukojen aloituksissa Kina oli skarppi, Maiju huuteli mulle kun odotti hyvin. Ei varmaan montaa treeniä tarvitse tehdä niin Kinan asenne odottamisen aikana muuttuu paremmaksi.

Tunnarissa ekalla kerralla lähti vasta tokalla käskyllä noutamaan, toi kapulan (roikotti sitä suussaan) ja tiputti sivulletullessaan. Kyselin Maijulta vinkkejä tähän, alan palkkaamaan siitä kun lähtee tulemaan kohti. Tunnarista on muutenkin tullut vähän sellainen ahdistus liike Kinalle. Tietää että palautus on huono niin vaikuttaa koko tunnariin. Huoh.. : (

Sunipennen pelletreeneissä tehtiin alkuun seuraamista, ihan ookoo kestää häiriötä. Tarvis tehdä vaan pelkästään sivullaistumista ja lisätä häiriötä pikkuhiljaa. Treenasin myös itekseni liikkeestä seisomista (toppia) ja Sarin valvovan silmän alla myöhemmin. Ohjeeksi sain (mitä myös itse ajattelin) että kun käsiapu tulee -> palkka lentää heti Sunille. Tollo vaan hukkaa namit (jos lentää yli) joten pakko heittää palkka jalkoihin. Eihän se vielä kunnon topilta näytä, mutta treenikertoja on alla vasta muutama.

Paikkamakuuta treenattiin lepo-käskyllä. Hitsinpimpulat että on vaikeaa, Sunin pää on väkkärä. Tarvii tehdä namilla vaan häiriötä ja jes käskyllä saa palkan. En usko että liikkeen lisääminen (olen sitä tehnyt, mutta sivulle siirtyessä pääkin meinaa siirtyä) on jatkossa vaikeaa kunhan rakennan namilla ensiksi häiriön Sutturalle.

Lopuksi mukavuusalueeni ulkopuolelle, noutohommaan. Huoh. Kyselin Sarilta vinkkejä, että miten mä pääsen kapulan (tunnaripalikka) kanssa eteenpäin. Sari treenaili Sunin kanssa nostoja maasta heittämällä kapulaa ihan lähelle. Mokaili aika monesti kun palkkaa ei heti tullut, mutta alkoi lopulta nostamaan kapulaa maasta onnistuessaan putkeen monta kertaa. Näytin tätä ennen Sarille mikä kapulan pidon tilanne on ja sehän on huono. Suni ottaa sen suuhun mutta sylkäisee heti pois. Pitäisi alkaa vaatimaan lisää koska tehtävä on nyt todella helppo. Että mä vihaan pidon opettelua.. : D Se vaatii multa pitkäjänteisyyttä jota mulla ei aina niin kovasti ole. : D

Lopussa leikittiin paljon kahdella lelulla, odottelin että Suni toisi lelua luokse. Kotona tämä onnistuu, mutta treeneissä on vaikeaa. Pitäisi vaan odottaa ja vaatia. Paljon asioita tehtävänä! Huhhuh!

Sunin kuppi ei keikahtanut näissäkään treeneissä kun malta itse olla rauhallinen ja jos menee räyhäämiseksi niin laitan sen istumaan. Reppana ei osaa vielä käy siihen -käskyä (joku huono kouluttaja ei ole opettanut sellaista). Suni ei myöskään osaa mennä maahan käskystä.

Puolivuotias kurahousu on niin kesken että voi pylly. Onneksi mulla ei ole mikään kiire Sunin kanssa ja koko aika mehän ollaan oppimassa. Välillä kun Sarin Stikkania seuraa ja missä vaiheessa ne menee niin tulee ihan kateus. Stikkeli on niin pätevä ja hieno tokokoiran alku. : ) Onneksi me treenataan Sarin penneryhmässä, saadaan hyviä vinkkejä kotiinviemisiksi. : ) : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s