Tokot tallilla 18.12 & 21.12

Kina, ruutua lätkälle. Kahdesta eri suunnasta. Treenien lopussa ruutua uudestaan, lelu oli odottamassa. Lähti tosi vaisusti, mutta löysi tien ruutuun ja palkalle. Kertaalleen vielä tyhjään ruutuun, tosi hyvä!

Seuraamista, pidemmissä pätkissä vähän kontakti tuppaa tippumaan. Yleisesti mokas perusasennoissa, monesti liian eteen josta kevyesti huomautin. Alkoi skarppaamaan niissä.

Luoksetulo kertaalleen kisamaisesti lyhyellä matkalla. Ihan jees! : )

Kaukojen aloituksia, palkkailin tiheästi ja vähän vilkuilin taakseni. Asenne oli ihan kiva ja sellainen että ei mennyt siihen tilaan että unohti mitä on tekemässä. Näitä vaan tarvii jatkaa. Lopuksi vähän kaukoja, istumiset eritoten olivat Kinaksi tosi hyviä ja reippaita. : )

Tunnaria piilotettuna numerokylttien taakse, oli vähän vaivaantunut ja palautus oli tosi huono. : / Tosi epävarma ja hidas. Tiputteli kapulaa suustaan ja silleen. Tekee kyllä ihan hyvin tunnareiden luona nenullansa hommia, mutta muuten asenne on vähän laimea.

Suni, seuraamista. Videolla todistetta tämän hetkisestä tilanteesta. : D

Merkkiä, paikallaan pysymistä istuen, lepoa mutta vielä malttia ei meinaa ihan riittää. Treenit jatkukoon. Lopuksi keinun paukuttelua tassuilla (nyt halusi tehdä keinupeliä!! Eli on hokannut idean. ; )) Sekä muutaman hassun kerran putkea siivekkeen kautta.

————————————————————————————————————————

Lauantaina taas pakkasin koirat autoon töiden jälkeen ja lähdin tallille.

Kina sai taas tehdä ruutua, muutama toisto hyvällä vauhdilla. Tein lopussa ruudun vielä niin että olin vienyt lelun valmiiksi odottamaan.

Hyppynoutoa, nyt kyllä mokaili aika paljon. : D Haki niin ettei hypännyt hyppyä ja palautteli samalla tavalla. Huuups.. Tehtiin Kinan kanssa vinoja palautuksia ja autoin aika kovasti. En tiedä onko tuollaisesta treenistä mitään hyötyä Kinalla.

Seuraamisia taas, en muista enään oliko hyvää vai huono vai jotain siltä väliltä. Pitäis varmaan ahkerammin käyttää tätä blogia ja kirjata treenejä ylös. ; )

Sunipelle puuhaili ainakin kosketusalustaa ja lepoa (kai). Muistaakseni treenattiin myös sivulletuloja ja seuraamista ja topin alkeita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s