Pieni koira isojen koirien treeneissä

Tapaninpäivänä oli valmennusryhmän treenit, Ama lomailee muualla joten osallistujien vähyyden takia osallistuin Kinkun ja Sunin kanssa treeneihin.

Suni sai höntsäillä putkia joista musta putki oli nyt hankala. Rähjäs vaan. : P Lopulta meni sinne eikä ongelmia enään ollut. Puuhailtiin myös kahdella siivekkeellä. Takaakiertoja ja suoria lähestymisiä. Huisia.

Kinkku puuhaili myös putkien kanssa, Soile oli vahtimassa palkkaa puomilla. Ei tullut läpi kertaakaan mutta hidas se puomi on. Nooh, onko sillä nyt niin kovasti väliä kun Kina vaan höntsäilee. Kina sai myös puuhailla takaakiertojen kanssa ilman rimoja. Takaa käsky on kiertäminen siivekkeen oikealta puolelta ja kierrä taas vasemmalta. Naksuttelin näitä ja ihan hyvin Kina ne vieläkin osaa. Vähän pikkuneiti oli onnessaan kun pääsi äiskän kanssa puuhaamaan, se loppupalkka osuus on ehkä Kinkun mielestä paras. Pääsee kiehnäämään mun jalkojen väliin (istun maassa) ja röhkimään lelu suussa. : D

Suni puuhaili tauon jälkeen putkirallia, kaksi u-putkea ja niiden välissä pari hyppyä. Siis ei hyvää päivää, likalla ei kyllä ollut kaikki muumit laaksossa. Ei sitten mitään käryä enään mistään ja oli valitettavasti pakko ottaa etupalkkaa käyttöön. Soile oli taasen palkkavahtina. Silloin kun lelu on odottamassa, fokus on tosiaan eteen mutta muuten Suni vaan katsoi mua koko aika eikä irtoamisesta ollutkaan mitään tietoa. Ihan kuin koskaan ennen ei oltais tehty yhtään mitään agilityyn viittaavaa. Aika aivoton pelle mulla oli käsissä. Onneks se on vain pentu eikä tää touhu oo vakavaa. Yhdessä kohtaa Sunilla meinas mennä vähän kuppi nurin, laitoin sen taas istumaan hetkeksi ja rauhoittelin palkkaamalla ruoalla. Sitten taas mentiin, jihuu! : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s