Tiistaina tokoa ja keskiviikkona agilityä

Tiistaina käytiin tallilla tokoilemassa, kysyin sattumalta pääsisikö Anu mukaan ja sattui olemaan sopiva kolo aikatauluissa joten saimme treeniseuraa. : )

Kina teki ruutua muutamaan otteeseen alustalle. Anu palkkasi jälkimmäisen heittämällä lelun kun oli alustalla. Ekalla kerralla vauhti oli vähän huonompi, mutta parantui huomattavasti ja Kina lähtikin innolla ruutuun. : )

Tehtiin myös kaukoja pitkältä matkalta, Anu bongas heti yhden mokan.. Uups. Kina jää makaamaan kyllä maahan mutta sen ajatus hukkuu samantien. Enpä ole tälläistäkään huomannut kun yksin olen treenaillut. Palkkailtiin sitten hyvistä ja skarpeista ”odotuksista”. Anu huuteli mulle kun Kina oli hyvin. Anu ohjeisti myös että välillä voisi vapauttaa vaikka lelulle, eikä aina käydä palkkaamassa makuuseen. Ihan hyviä vaihtoja Kina teki, ekalla kerralla ajatus oli jo hukassa eikä yhtään ollut kuulolla niin vaati istumiseen kaksi käskyä. Muuten ei päästykään tekemään pitkältä matkaa montaa vaihtoa, palkkailin melkeinpä kaikista. Jopa maa-sei toimii kauempaa. : )

Tehtiin Anun valvovan silmän alla istu-seiso-istua.. Huoh. Meni kyllä ihan sähläykseksi koko homma, meinas taas palaa käpy Kinkun sekoiluun. Sanoin että kyllä se kotona osaa, mutta ainoa taas mitä saatiin vinkiksi oli rauhallista palkkausta!

Tunnarissa tehtiin ekaks niin että mä vein oman muurinpalikoiden taakse piiloon. Ihan hyvin käytti nenuansa vaikka vähän näytti siltä että lähtee epävarmasti. Kapulaa sitten pyöriteltiin suussa ja silleen. Tokalla kerralla Anu vei kapulan, nuuskutus kuului hyvin.

Suni teki pieniä pätkiä seuraamisia, joitain vinkkejä saatiin. Suni teki myös ”lepoa”, Anu ohjeisti heti että rauhallinen palkkaus olisi poikaa joten keskityn ehkä itse siihen omaan rauhallisuuteen jatkossa.

Sunin kanssa myös luoksetuloa, hyvin jää istumaan paikoilleen vaikka on tosi epävarma olo että pysyykö vaiko ei. Palkkailin paristi pysymisestä.

Treenien jälkeen käytiin pikaisesti lenkillä sääksjärvellä. Sunilla varmaan oli ihan kivaa, Luu juoksukaveri antaa kyllä tasoitusta vauhdissa mutta ei Suni vieläkään saa Luuta kiinni. Hih.. : )

Keskiviikkona käytiin tallilla Sannan kanssa. Suni sai puuhata aika vaikeaa pätkää missä oli jopa ehkä vähän liikaa käännöksiä tuon ikäiselle pennulle. Nooh, onneksi vain testimielessä tuo treeni. Vähän meinas likalla heittää kuppi nurin, asennetta ei ainakaan puutu mutta aivotoiminta on välillä vähäistä. Jatkamme siis ”ympyrätreenillä” koska estehakuisuutta tollaisella treenillä en saa. Videolta kuuluu kun Suni aina murahtaa putkessa tai putkeen mennessään. Hih. : )

Kinkkukin sai höntsäillä, hienoo oli. : )

Sunin kanssa paukuteltiin vähän keinua sivummalla ja sain sen läppäämään keinua kunnolla. Enemmän oli kyllä sitä mieltä, että haukkumisella saa asioita läpi eikä mitenkään päin meinannut tajuta keinupelin sääntöjä. Ehkä sitten joskus?!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s