Kisat 8.12

Kisaltiin taas seuramme kisoissa demarilla.

Ekan radan tuomaroi Anne Savioja, rata oli ihan kiva ja sellainen ”mentävä”. Kolmosen takaakiertorima alas, se oli jo oikeastaan tieto. Amahan ei siis osaa kääntää itseään noilla hypyillä vaan räpsäyttää riman lähestulkoon aina alas. Treeneissä on sitä apurimaa käytetty, mutta kisoissahan luonnollisesti sellaisen käyttäminen ei onnistu. : D Kepeillä olin vähän tiellä, tai en varsinaisesti tiellä vaan taisin olla vaan liian lähellä. A’n kontakti oli huono, Ama vapautti itse itsensä ja jatkoin rataa. Yllättävää että puomin jälkeinen hyppy onnistui ilman että rima tuli alas. Niistoilla pystyy vähän paremmin kääntymään. Lopussa jäikin yksi hyppy matkalta joten hylky siitä.

Tokan radan tuomaroi Sari Mikkilä. Rata oli tosi kiva, mutta itsellä meni jotenkin pasmat ihan sekaisin ja meinasin kompastua suoraputkeen. Vaihdoin lennosta ohjaussuunnitelmia ja rimaa räpsähti alas. Kepeiltä kieltoa, ryysin vähän rumasti tielle.. Ama myös taisi jättää joitain välejä pujottelematta kun en katsonut kunnolla.. Lopussa reagoi putkijarruun ottamalla kiellon putkelta, toisella kertaa yritin tehdä yhtä provosoidun jarrun. Se toimi ja Ama kääntyi putkelta tiukasti. : )

Kisoissa oli kivaa, tavoitteita mulla ei ole ja nyt on sellainen fiilis että kisaillaan sitten joskus ja jouluna. En muista olenko kirjoittanut että mulla ei ole enään SM-nolla eikä sertitavoitteita. Kunhan vaan kisoista jää hyvä mieli niin se riittää. Aina meille sattuu jotain, enkä enää jaksa uskoa siihen että saisimme nollia tulevaisuudessakaan. Edellinen nolla on siis heinäkuulta. En ole kisannutkaan paljoa enkä varmaan aiokaan. Treeneissä on kivaa ja siellä onnistutaan mutta en vaan käsitä että mikä siellä kisoissa mättää. Ei yhden nollan tekeminen luulisi olevan niin vaikeata. : ( Ei mulla huono fiilis oo kisoissa eikä huonoa fiilistä tuo ainaiset hyllyt. Oon vaan ehkä luovuttaja mutta ei mua haittaa. Jaksan kuitenkin iloita aina muiden onnistumisista. Ehkäpä kisaaminen ei oo vaan mua varten?!? : )

Ps. Ama puri mua molempien ratojen jälkeen, ekan radan jälkeen kainaloon ja toisen radan jälkeen käteen. Amppu taisi tykätä olla mun kanssa kisoissa. ❤ Ehkä sillä on joku keski-iän kriisi menossa kun sen touhu on ihan vallatonta. : D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s