Perjantain pennelöinnit ja Inkkuvinkun vointeja.

Perjantaina käytiin päivällä äitilläni, nää kaks tolloa juoksi menemään taas ihan hullunlailla. Niistä on kyllä tullut ihan parhaat kaverit. Ja Kinkku rakastaa juoksuttaa toista, jossain vaiheessa se kyllä valitettavasti kääntyy toisinpäin. Suni vie ja Kina vikisee.. : D

Kurkkasin samalla Inkkuvinkun leikkauskohtaa, siistiltä näyttää edelleen mutta luultavasti leikkauskohtaan on kerääntynyt nestettä. Muorikoira on ollut reipas ja sen ruokahalu tuntuu olevan loputon. : D Alkuun Inka valitteli ja kun viime viikon tiistaina olin äidilläni tekemässä kouluhommia, se oli kovin rauhaton. Annoin kipulääkettä ja valitus loppui. Muuten Inkan toipuminen on mennyt todella hyvin. Liikkuu jo ihan normaalisti, tikit varmaan kutittavat mahaa joten torstaina mennään kontrollikäynnille ja otetaan tikit pois. Samalla saan varmuuden siihen että se on tosiaan nestettä mikä siellä leikkaushaavan ympärillä on. Sitten vaan pitäisi miettiä sopivaa ajankohtaa hampaiden poistolle. Ostin muuten Inkalle ennen leikkausta tollaisen ”puhallettavan uimarenkaan”. Perinteinen kauluri eli lampunvarjostin on vaan niin kökkö, olihan tuo aika hintava (35eur) mutta maksaa itsensä takaisin ajan myötä ja on niin paljon mukavempi koiralle.

fb319 fb320Tokoissa Sunin kanssa tehtiin taas ohitus/seuraamisharjoituksia. Sain myös vinkkejä noutoon. Joudun lähtemään mukavuusalueeni ulkopuolelle ja tosiaan jättää sen vauhtinoudon pois joksikin aikaa. En pidä siitä ärinäpörinästä mikä tulee Sunin suusta kun on nostamassa kapulaa. Muutenkin leikkiminen ja kapulannosto on tällä hetkellä vähän huonoa, uskoisin että hampaiden vaihtumisella on vaikutuksensa. Eli joudun siis alkaa naksuttelemaan kapulaan koskemisesta, ottamisesta suuhun, pitämisestä jne. Mä en pidä tuosta vaiheesta. Mun kärsivällisyys ei meinaa riittää vaikka muuten naksuttelusta tykkään todella paljon. Treeneissä kokeiltiin tätä ja jos kapula on maassa, Suni kuvittelee että sitä pitää läimiä tassuilla. Otin kapulan käteeni ja naksuttelin koskemisesta, penne perhana on vaan niin hitsin nopea että vahvistin muutaman kerran tassukosketusta kapulaan. : D Onneksi mitään lopullista ei ole tapahtunut. Treenattiin taas myös omalla paikalla pötköttelyä joka on jäänyt luvattoman vähälle treenille. Suni on alkanut tosissaan kikkailemaan alustalla, se tietää kyllä että siinä pitää maata mutta kun yritän pikkuriikkisen pidentää palkkausväliä -> neiti kikkailee. Tarvii kokeilla jonkinmoista ärähdystä, kaikki hommat meillä ei aina toimi kivan kautta. Treenattiin iteksemme sivulletuloja ja pieniä pätkiä seuraamisia. Kontakti ohitusjutuissa on tosi hyvä sekä myös siinä kun muut kiertävät. Katse pysyy aikas tiukasti mussa. Hieno juttu. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s