Aman agivalkut

Viime viikolla koutsivuorossa oli Paula ja rata oli hänen omaa käsialaansa. Se oli oikein kiva!

Alussa mietin että teenkö muurille pakkovalssin vaiko jotain muuta. Tein pakkovalssijaakotuksen, mutta jaakotus oli pakko jättää pois koska se rikkoi ihan liikaa ”mun kaavaani”. Tein sitten takaaleikkauksen seuraavalle hypylle. Puomin kontaktilta pääsi ekan kerran tulemaan läpi (ja mä vielä vapautin kun oli jo liikkeellä) joten tämä sitten kostautui. En ottanut pulttia noista vaan otettiin sitten aina uudelleen. Pimeä putkikulma ei heti löytynyt, kun mun liike pysähtyi, putki löytyi paremmin. Keppien jälkeen pituus muodostui ongelmaksi. Seinää kohti, vaikeinta Amalle. Ama käveli palikoiden päältä, kaatoi ne, oikoi jne. Se tarvitsee hirveästi apuja pituudelle joka menee seinää kohti. Okserin jälkeen putken pimeä kulma ei taaskaan meinannut löytyä, shikaanissa kestikin yllättävän kauan. A’n jälkeinen elämä oli ihan iisiä kun takaakiertorima ei ollut 65cm. Kun se oli 65, rima tuli alas. Videolta näkee ettei Ama käy kääntämässä itseään yhtään. : /

Keppien jälkeen taas pituudelle josta sitten renkaalle. Pituudelta oikoi, renkaan räiskäs ja puomilta tuli läpi. : D Pituudella piti taas auttaa ja renkaalta ei saanut lähteä ryysimään puomille. Sitten kaikki palikat ja namiskuukkelit pysyivät kasassa. Puomin jälkeen muurille räiskäs kyllä sellaisen hypyn että voi sanoa että ”kelpie vilisi silmissä”. Videolta tätä ei niin hyvin näy, mutta olin ajoissa ja Aman edessä mutta tyyppi vaan räiskäs menemään. Seuraavalla kerralla kokosi itsensä ja hyppäs maltillisesti.

Mentiin kaks kiekkaa, tokalla yritettiin nollaa mutta kaatui vähän kaikennäköisiin juttuihin. Treeneissä oli kuitenkin kivaa. : ) Ps. Ehkä mun pitäisi alkaa palkkaamaan noista lähdöistä, Ama nimittäin yrittää varastaa aika usein.. ; ) Kerran tuli jopa niin että käsi oli ojossa mutta lupaa ei tullut, ihan pokalla vaan suoritti matkalla olevat esteet..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s