Viime viikon sylkkärit

Valkku 7.11.2013Viime viikolla Soilen treeneissä treenattiin sylkkäreitä ja poispäinkäännöksiä. Muistinpahan taas miksi sylkkäriä EN tykkää käyttää ja harvemmin myös poispäinkäännöstä. Hitto että mulla oli hankaluuksia tajuta taas ranteen pyöräytystä, teknisesti teen sen oikein, mutta kun oikein alan miettimään sitä niin ei vaan tajua ei.. : D Pienellä ranneliikkeellä saa ihmeitä aikaan ja itse käännös onnistuu huisin hyvin ilman esteitä. Sitten kun ottaa esteet mukaan niin Ama vaan lähtee hypylle, palkattiin käteentulemisesta sekä kääntymisestä mutta Amalla on niin kova magneetti hypyssä vetämässä puoleensa. Huoh. Ei päästy tekemään sylkkäriä kuin mun oikealla puolella. Poispäinkäännöksessä ei myöskään halunnut tulla lähelle, bongaili mieluiten omavalintaista hyppysuuntaa. Tätäkin jouduttiin hinkkaamaan lelupalkan kanssa vaikka kuinka monet kerrat. Kelpie tahtoo mennä kauempana niin menkööt. En jaksa vääntää Aman kanssa asioista. : D

Itsekseni tein tuota oikeassa ylänurkassa olevaa Mouwenin ratapätkää piirinmestaruuksista tältä vuodelta, en kellotellut mikä vaihtoehto kepeille olisi parempi mutta löysin kyllä hyvin nopeasti oman ohjaukseni ja sen kuinka Ama toimi parhaiten. Anukin kokeili mennä Aman kanssa agilityä, Ama meni kuin hidastetussa filmissä. Lähti kuitenkin radalle Anun kanssa. : ) Anu vois kokeilla Amaa kisoissa, saisivat varmaan ehkä nollankin aikaiseksi?!? ; )

Viime viikolla Ama tuli yökylään kun perjantaina ajeltiin taas Olofin vastaanotolle hämeenkyröön. Hoidon jälkeen jäin vähän sanattomaksi. Olof sanoi että edelliskerta oli vaikuttanut positiivisella tavalla Aman selkälihaksiin (niihinkin joihin ei manuaalisesti pääse käsiksi) ja ne tuntuivat ihan hyvältä nytten, mutta.. Olof epäili että Aman selässä saattaisi olla jotain, mutta ei tietoa mitä. Joko Aman selkälihakset ovat olleet niin pitkään jumissa että on vaikuttanut rankaan ja ”pakottanut” Aman liikkumaan väärin tai sitten jotain muuta. : / Meillä on Piiran aika ensi viikolla joten katsellaan saako Piira käsiteltyä rankaa nyt vähän paremmin..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s