Perjantain tokotreenit ala Sunipenni

Alkuun vähän leikittiin ja tehtiin sivulletuloja. Ihan hyvin alkaa toi paikka olemaan kunnossa mutta annan vielä paljon käsiapuja jotta istuu suoraan eikä ihan vinkkeliin. Seuraamisessa kontakti on hyvä, välillä tuppaa ottamaan liikaa etäisyyttä mutta olenkin ottanut vain ihan muutamaa askelta ilman imutusta ja palannut taas imutukseen, palkka tulee ihan jalan vierestä. Vahvistan siis oikeaa paikkaa tuolla palkkaamisellakin.

Tauoilla aina huilittiin omalla alustalla, jätin naksun pois tästä kokonaan koska Sunihan on ehdollistunut tarjoamaan kaikenlaista alustalla. Pitää vaan itse olla tosi rauhallinen ja palkkailla useasti siitä että asenne on oikeanlainen. Ei saa siis häsätä ja sählätä vaan kunhan hetkeksi rauhoittuu niin tulee palkka.

Joka treenissä on myös tehty toisten koirien ohitteluja muutaman metrin etäisyydeltä. Hyvin pysyy kontakti, välillä saattaa katsoa mitä muut tekee mutta tämäkin vain ihan hetkellisesti. Kontaktin tippumisen jälkeen palkkaan heti katseesta. Ohittelut sujuvat hyvin enkä vaadi näissä sitä meidän tokoseuraamista. Sunihan tarjoaa seuraamista näihin mutta en nipota paikasta ollenkaan. Paikkaa pystyy niin paljon hiomaan erillisellä seuraamistreenillä. Tärkeintä on vaan se että minä olen se joka kiinnostaa eniten ja näinhän se meillä on. : )

Kosketusalustaa treenailtiin ensiks itseksemme jonka jälkeen siirrettiin se ruutuun. Vähän tuppas ruutumerkit häiritsemään joten ”lähetin” alustalle ruudun sisällä. Suni vaatii paljon vahvistamista siihen että alustalla voi myös pysyä joten tässä tarvii ryhdistäytyä. Oppii varmasti tosi nopsaan tämänkin homman. Kosketusalusta on muuten hyvin hanskassa ja yleensä läväyttää etutassunsa reippaasti aina alustalle. : )

Lopuksi paikkaistumista (ei osaa edelleenkään käskyllä mennä maahan tai istua : D ), palkkailen tosi usein siitä että istuu vain paikoillansa eikä siirtele tassujansa tms. Tänään pysyi tosi hyvin, kerran mokas ja sanoin jotain höpöhöpöä kiltillä äänensävyllä ja johan pennen pylly pysyi maassa. Mutta edelleen istuminen on pyllystä, takajalat sojottaa vähän sinne sun tänne.. Tarvii alkaa tosissaan korjailemaan tuota istumista ja varsinkin tassuja, pitäis varmaan myös opettaa kurreistuminen Sunille..

Kina sai tehdä muutaman kerran ruutua. Tein alkuun kolme toistoa jonka jälkeen seurautin pitkähkön pätkän. Palattiin taas tekemään ruutua. Olin jättänyt sinne lelun valmiiksi. Katseella ei lähtenyt heti hakemaan ruutua mutta odotin että fokusoi ruudun suurinpiirtein silmillään ja päästin lähtemään. Ruutu löytyi. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s