Hyvää fiilistä hakemassa

27.10 kisailtiin demarilla seuramme kotikisoissa. Ainoa tavoite tuolle päivälle oli se että mulla olis rento fiilis ja Aman kanssa olisi kivaa, tuloksista viis väliä. Ja mä onnistuin! Mulla oli kivaa, pystyin keskittymään ja Ama oli ihan vallaton. Olin totinen mutta silti hymyilin sisältäpäin kun lähdin radalle. Lähdin itsevarmoin elkein kun tiesin että me osataan, ainoa kompastuskivi on vain se että osaanko ohjata oikeille esteille. Edelliset kisat meillä oli joku 1,5kk sitten. Ja oli hyvä pitää taukoa niin kisoista kuin treeneistä. Se selkeästi kasvatti motivaatiota ja antoi ajattelemisen aihetta. Mikä on agilityssä mulle tärkeintä? Se että teen nollia nollien perään vaiko se että mulla on kivaa unohtamatta tietty Amppua?

Tuomarina toimi Kokkosen Tuija, perinteistä poiketen Tuija oli tehnyt mielestä tosi kivoja ratoja. Yleensä hänen radat ovat olleet aika killereitä mutta nytten ne oli suorastaan mukavia. : )

Ama pääsi heti alussa lenkittämään muurilta kun mietin että parhaiten saan sen pyörittämällä ettei palikat tulisi alas, no meinas lähtee kepeille. Sain karjumalla Aman oikealle reitille.. Aan jälkeen ”viistohypyllä” rima alas.. : / Keppien jälkeisellä hypyllä tein valssin mutta Ama sujahtikin väärältä puolelta putkeen. Ilme oli kuulemma näkemisen arvoinen.. : D Takaakiertorima sitten alas (saatoin olla vähän tiellä) mutta muuten varsin passeli rata meiltä. : )

Tokalle radalle lähdettäessa Ama oli ihan vallaton, possuili lähtöä ja tuomari vihelsi toiseen kertaan ja olin vähän hämilläni että mitä tuollainen tarkottaa. Mulle ei siis ikinä ole käynyt noin. : D Olin hypyillä vähän myöhässä ja ohjaamassa putkeen. Takaakierto sujui hyvin ja Amppu hakeutui kepeille hyvin. Kontaktit oli vähän sellaiset et jos en olis vapauttanut heti niin Amppu olis kyllä tullut läpi, hih. Mutta parempi näin kun se että jää aiaamaan. Me tosiaan tehtiin nollaa.. Lopussa hyppy-muuri hässäkässä jäin odottamaan että hyppää niin että palikat ja rima pysyy ylhäällä.. Ama sitten lopulta sujahti putkeen kun oli YKSI (!!!) hyppy jäljellä. Ei hitto. Harmittihan tuo että piti hyllyttää juuri tuossa, mutta lopulta kuitenkin olin ihan äärettömän tyytyväinen ja iloinen meidän suoritukseen. Mä vaan hymyilin kun naantalin aurinko radan jälkeen ja Ama tiesi että se on ollut hieno koska se yritti purra mua.. : D

Kolmannelle radalle lähdettiin taas hyvin mielin, vähän mietitytti suoraputken jälkeinen epäsuora (jossa vielä rengas) että kumpaa puolta ohjaan kepeille. Päätin sitten tehdä uhkarohkean vedon ja ohjata kepeille ulkokautta. Ohjaus oli vähän kökkö tossa kohtaa koska Ama jäi pyörimään kuin purkka tukkaan mutta lopulta kepit löytyi. Ei sitten kestänyt kepeillä voimakasta ´päällejuoksua´ josta sitten tulikin femma. Lopputulema oli vielä yliaikaakin.

Mutta kisat olivat onnistuneet, mä en stressannut siitä että keskitynkö vai enkö. Sain hyvän mielen ja asenteen kisoihin ja päätin taas ettei tuloksilla ole väliä. Nollat tulee jos ne on tullakseen. Mä olen luovuttanut ensi vuoden SM kisojen suhteen. Ei tästä meidän kisaamisesta tule nollia sen vertaa että kehtaisi (tai ylipäätänsä saisi) osallistua niihin karkeloihin. Mä olen myös päättänyt että en aio kisata mitenkään älyttömästi Aman kanssa, en aio yrittää saada seitsemää (!!) nollatulosta plakkariin. Tai oikeastaan kuutta koska yksi SM nolla meillä on jo. Jos joku myy kokonaisuus toimivaksi- palikoita niin mä kyllä ostan tähän osoitteeseen samantien. Tää meidän ”kirous” on vaan sitä että jompikumpi aina kämmää. Mä en tiedä tuleeko meidän nollakirous joskus loppumaan, kisataan niin kauan kun on kivaa. Joskus mietin että mimmoinen Ama olisi jollain toisella ohjaajalla, olisko se toinen ohjaaja parempi ohjaamaan ja saisi helpommin noita tuloksia kasaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s