Treenit 23.10

Käytiin tallilla kolmisin treenaamassa. Kina sai aloittaa ja teki tosi lyhkäsen pätkän ja sitten loppupalkalle. Loppupalkka tosin ei ollut kisuherkkua vaan vettä ja froliceja. : D

Kinalle siis kisamainen setti. Luoksetulo surutta läpi (oikein riehaantui seisomiskäskyn kuullessaan ja tuli iloisesti sivulle). Tehtiin uusiks ja ihan hyvä toppi.. : ) Muuten kaikki muut ihan ok. Hyppy kolmella laudalla. Seuraaminen ihan ok, muutama hassu vino perusasento (pyysin korjaamaan).

Suni; alusta, laatikko, sivulletulo, nouto, seuraaminen, leikkiminen. Tehtiin ekaa kertaa ”vapaana seuraamista”. Paikan kanssa on vielä hiottavaa mutta muuten vaikuttaa ihan kivalle. Kontakti pysyy hienosti, sain vinkkiä Anulta palkata Sunia lähempänä omaa jalkaa jotta seuraamispaikkaa saisi tiiviimmäksi. : )

Laatikon kanssa puuhailtiin tokaa kertaa, ajatuksena olisi siis että Suni laittaisi kaikki neljä tassua laatikkoon. Vielä vähän hakemista, takajalat osuu laatikkoon harvemmin joten treeniä treeniä.. : ) Huomasin videolta että naksuttelin vähän vääristä asioista Sunille, mutta ei huolta. Tälläistä se joskus on. Käsi toimii nopeammin kuin ajatus. Alustalla hengailua kuvasin myös, mutten laittanut sitä nettiin. Edistymistä on havaittavissa, tosin välillä tyttö luulee että siellä alustalla pitää tehdä jotain lisätemppuja. Naksun jätän pois tästä treenistä. Oikean mielentilan saamiseksi pitää tehdä vielä töitä ja saada iskostettua se Sunin päähän että alustalla tosiaan kuuluu vain pötkötellä, ei kikkailla kaikennäköistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s