TK1 TK2 Junipermoor’s Khiva Red :)

Viime lauantaina 26.10 käytiin seuramme järkkäämässä tokokokeessa. Tuomarina oli Juha Kurtti.

Paikkamakuu 10. Meni vähän laiskasti maahan ja nousu jäi tosi vajaaksi, meinasin jo antaa tuplakäskyn..

Seuraaminen 9. Seuraaminen oli paikoittain ihan kivaa, mutta laahasi taas. Seuraamiskaaviota en ollut etukäteen katsonut juuri ollenkaan joten olin itsekin aika pihalla kun liikkuri lateli käskyjä. Kina nuuski maata ja oli muutenkin laimea. : (

Liikkeestä maahanmeno 10. Siisti liike!

Luoksetulo 9. Taasen pakko vilkaista seinää (edellisessä kokeessa pelästyi kehänauhaa) ja toppi valui aika paljon. Muuten ihan jees, vauhti oli hyvä.

Liikkeestä seisominen 0. Huoh. Taas meni istumaan, tahtoo selkeästi voivottelemaan. Maassa oli joku teipinpala (kaukoja varten) ja se oli hirmu mielenkiintoinen. Ajatus sitten vähän ehkä hukkui ja Kina kyllä istuessaan (videolta katsottuna) tiesi että oli mokannut.

Nouto 9. Yritti varmaan hakea liikkurilta kapulaa kun ei heti tullut mun sivulle ennen liikkeen alkamista. : D Heitin kapulan aika vinoon ja Kina ei tietystikään korjannut perusasentoaan suoraksi sivulla. Kiva asenne!

Kaukot 7. Jäi niin jumiin liikkuriin. Yritti varmaan tavata että mitä taulussa lukee. Pystyi sentään tekemään istumiset toisella käskyllä. Harmitti vähän vaikka ollaan tehty häiriössä kaukoja.

Hyppy 10. Hyppäsi taas tosi lähelle, hyvä perusasento.

Kokonaisvaikutelma 10.

Pisteet siis 164 ja TK2 koulari. : ) Sijoituimme kolmansiksi heti Elinan ja Katin jälkeen.

Olin kokeen jälkeen tosi pettynyt Kinaan, se vaistosi itsekin ettei ollut niin pätevä koska palkkakipolle meno oli paljon hillitympää. Itse menin ehkä vähän vääränlaisella asenteella kokeeseen. Ehkä enemmänkin sellaisella et nyt pelleillään pisteillä. Kina oli jotenkin muutenkin kokeessa vaisumpi ja siirtymät kokeessa oli aika nopeita. Vaikka virittelysanoja annoin niin silti tuntui että Kinkku ei aina ollut ihan kartalla.

Onneksi on ihania ystäviä jotka ”lyttäävät” meikäläisen jo ihan ensimetreillä. Positiivisella tavalla siis tietty! Pisteillä niin väliä, kuka niillä tekee yhtään mitään. Kiitos tsempeistä, onhan se oikeasti aikas kiva terrieritokoilija. Silti vähän ahdistaa että tulemmeko koskaan kisaamaan voittajassa. Loppuiko meidän kisaura nyt sitten tähän.. Voittajassa kokeen kesto on kuitenkin paljon pidempi, tosin liikkeet on erilaisia mutta meillä on ihan hirveästi hommaa Kinan kanssa. Miten ikinä tulemmekaan selviämään voittajan seuraamisesta? Huoh. Seuraavan kerran menen kokeeseen (jos kaikki menee hyvin) keväämmällä-kesällä. Tosin kisakaverin saappaisiin astuu Sutturainen. Koeikä tulee täyteen huhtikuun lopulla joten kahtellaan missä mallilla neidin tokot on. Kun taas Kina saa treenata ja treenata talven yli ja mutustellaan sitten kesällä että mikä meininki liikkeiden suhteen on. Kinan äiti kilpailee EVLlässä joten jos yhtään tyttö äitiinsä tulee niin sinne meidän matka käy. Hih. Tai sitten mun pitää pistää Kinkku pakettiin ja toimittaa kasviksen luo koulutettavaksi. : D Oikeasti me yritetään mutta jos voittaja tuntuu ihan mahdottomalta, Kina saa keksiä itsellensä uuden harrastuksen (rallytoko?) ja höntsäillä tokossa omaksi ja minun iloksi.

Treenaaminen ei lopu tähän, se vasta alkaa! Siksi mennään etiäpäin hissukseen koska Kinkkuliisa vaatii hirveästi onnistuneita toistoja koska siten itsevarmuus liikkeisiin kasvaa. Jos me voittajaan Kinkun kanssa joku päivä päästään niin se on iso yhteinen askel meiltä yhdessä. ❤

2 thoughts on “TK1 TK2 Junipermoor’s Khiva Red :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s