5vk tauko päättyy

Ama jäi agilitytauolle melkeinpä 5vk sitten. Miksi? Siksi ettei Ama ole ollut taukoilemassa aikoihin ja jotenkin tuli vaan sellainen rako että tauko oli nyt hyvä toteuttaa. Toivon ettei kennelyskä iske meille myöhemmin talvella tai Sirpalle ja tuo lisätaukoa..

Ama kävi pari viikkoa sitten Piiran käsittelyssä. Amalla ei ollut lukkoja muutakuin rintarangan seudulla. Muuten selän lihakset olivat aivan jumissa. Samaa sanoi hieroja Hanna jokunen viikko sitten. Piira suositteli ehdottomasti akupunktiota. Amalla oli myös paljon kuona-aineita kropassa. Varasin Amalle sitten ajan Olofille O-vettiin. Käytiin pari viikkoa sitten Olofilla, Aman selkälihakset on ihan jumissa. Ama oli koko hoidon ajan sitä mieltä että ei kiitos.. Ilmeisemmin aika kipiä siis on. Mennään Olofille muutaman viikon päästä uudestaan joten katsotaan kuinka Ama on reagoinut hoitoon. Olof on sitä mieltä, että jos selän syvät lihakset ja pinnalliset ovat vaan jumissa -> hoidon olisi pitänyt tehota, mutta jos hoito ei näytä tehneen muutoksia… Aletaan miettimään jatkotoimenpiteitä..

fb292

Ihme, Kina ja Ama turussa. Kuvan otti Maiju. : )

Viime viikolla tosiaan aloitettiin agilityhommat. Valmennusryhmän uusi kausi alkoi jo muutama viikko sitten mutta syystä pidin vielä taukoa. Torstaina ryhmää koutsas Anu, joka oli mukaillut MM-kisojen paikallisen tuomarin Gawie Faulin radasta meille treeneihin sopivan (ja mahtuvan) radan. Rata ei ollut vaikea ja sopi mielestäni profiililtaan mulle ja Amalle. Mentiin medihypyillä tauon jälkeen.

GFA3-Cape-Town-Mar-2013_muok-normal

Nooh, mitä jäi treeneistä mieleen. Hitto että ne meni hyvin! Siis olin niin fiiliksissä vielä perjantainakin että huhhuh.. Ama oli kiva ja se oli kuulolla ja itselläni oli hyvä asenne. Sellainen sopivan rento mutta jämäkkä. Kunpa saisin tuollaisen asenteen jokaisiin treeneihin.

2 hypyltä sain Ampun kääntymään tosi kivasti kolmoselle. Laitoin apuriman 3 hypylle että tajuais vähän käydä kääntämässä itseään ennen loikkaamista. Siis jos joku nyt ihmettelee niin apurima ei ole siis normaalisti riman paikalla vaan sivussa nojaamassa toiseen siivekkeeseen. Ihan vain siksi että Ama hyppää takaakiertohypyt aina viistoon, se ei osaa kääntää itseään ennen loikkaamista. Kepeille annoin lähteä itsenäisesti, heti kun otin liikkeen mukaan, ampui kakkosväliin. Kun annoin rauhassa hakea ekan välin ja sit vasta liikkeelle niin keppiväli löytyi joka kerta. Takaakierrot sujuivat tosi hyvin ja tuntui etten ollut Aman edessä. Aalle jätin hengailemaan hetkeksi ja juoksin persjättöön siivekkeiden väliin. Kokeilin myös valssia ja takaaleikkausta. Ehkäpä kuitenkin valssi osottautui parhaimmaksi 13-14 hyppyjen väliin. 15 hypylle taas avuksi rima nojailemaan siivekettä vasten. Valssin askellukset mulla meni taas päin honkia, ei sitten ollut mitään kolmea askelta vaan ehkä joku 10!! Tätä hiottiin paremmaksi. Auttoi kun kävin Anun vinkistä jollain niiston tyylisellä nappaamassa Amaa mukaani 15 hypyltä. Keinulta tuli kerran läpi mutta vauhdilla. En nipottanut! Jes. : )

Tokalla kiekalla saatiin yrittää nollana läpi. Taisi kosahtaa kepeille, kakkosvälistä sisään. Jatkettiin kuitenkin loppuun mutta halusin ottaa vielä kerran. Ja tulihan se nolla sieltä. : ) Meillä oli kivaa, en muistanutkaan että kyllä agility voi Amankin kanssa olla rentoa ja helppoa. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s