4kk

Eilen käytiin Sannan kanssa tallilla. Suni sai leikkiä. Saalistusjuttuja, kuolleelle lelulle menoa ja semmoista. Pari kertaa Suni sai noutaa metallikapulaa. Lopuksi naksuteltiin häiriössä omalla paikalla pysymistä. Kinkku taas höntsäili parin putken kanssa, Sannakin kokeili ohjata Kinaa. Toinen oli ihan täpinöissään kun räkytti niin kovasti. Hih.. : )

Kävin punnaamassa Sunin, 16vk + 1pv paino oli 6,45kg. Treenien jälkeen ajeltiin hyhkyyn, oli Sunin rokotusten vuoro. Käytiin fiilistelemässä (tai minä fiilistelin) vanhoja kotimaisemia. Vielä sitä muisti kaikki polut ja reitit vaikkei 10 vuoteen juurikaan oo noilla kulmilla lenkkeillyt. Sunipelleä kehuttiin topakaksi tytöksi joka on tosi timmi. Siis tarkoittanee sitä, että Suni on todella sporttinen kropaltaan. Lihaksia likalla on ja muutenkin tuo tytsy on sellainen että varamakkaraa ei todellakaan ole. Mä kyllä tykkään noista sporttiversioista. : ) Sunihan siis syö nappulan lisäksi lähestulkoon joka päivä jotain lihaa, sekalaisesti luumixiä tai ihan pelkkää jauhelihaa. Luikku tuo ei ole, se on vaan sellainen sopiva. : )

fb291

Nyt Suni on virallisesti rokotettu. Nyt saisi tutustua virallisesti muihin koiriin. Pah. Kuka tuollaista ”sääntöä” tahtoo noudattaa? Varsinkin kun suomessa ei riehu parvoa tai penikkaa tai mitään muutakaan… Pennun pitää tutustua heti pienestä pitäen kaikenlaisiin (kiltteihin) kavereiden koiriin. Mehän ei siis lenkillä morjestella ketään, ei vaan ole tapana. Muuten kyllä lörpöttelen kaikenlaista koiraihmisten kanssa mutta nää kulmakunnan piskit saa jäädä toiselle puolelle kävelytietä. Metsässähän meillä ei juuri tule koiria vastaan mikä on aikas huippua. Mulla on siis koirat lähestulkoon aina irti metsässä.. Paitsi viime aikoina Sunipelle on saanut opetella myös rauhallista kävelyä metsässä. Ton pennun meno on oikeasti aika päätöntä ja siksi tälläistä pennun eläinlääkkäystä… : D Suni vaan ei tunnu ihan ymmärtävän että miksi pitää kulkea remmissä.. Muutenkin tuon pennun remmikäytös on aika hulvatonta, helpommalla pääsee kun pitää mahdollisimman paljon irti!! Hihi.. : D Kyllä me ehkä joku päivä otetaan härkää sarvista kiinni..

2 thoughts on “4kk

  1. Suosittelen ottamaan härkää sarvista kiinni aikaisessa vaiheessa, tästä on hupi kaukana kun vääntää teinikoiran kanssa remmikäytöksestä… 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s