Paljon asiaa!

On ollut vähän hässäkkää viime aikoina ja jostain kumman syystä blogin ylläpito on taas jäänyt harakoille.. Ja kun kirjoitettavaa tulee paljon niin on vaikea ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa kirjoittelemaan treenikuulumisia ym.. fb281Ollaan treenattu haukkujen kanssa, vieläkin jaksan ihastella molempien tyttöjen asennetta työntekoon. Kina on muuttunut epävarmasta ahdistujasta reippaaksi intoilijaksi, joka ensimmäistä kertaa elämässään on kaikissa treeneissä näyttänyt kyntensä ja osaamisensa mulle ihan uudella tavalla. Lie kauanko tämä onni kestää, mutta nyt nautin siitä täysin rinnoin.

Kinkku on treenaillut vähän taasen voivoi juttuja, oikeastaan vain ruutua. En edes muista koska viimeksi ollaan aktiivisesti ruutua treenattu. Uups! Tähän jotain ryhtiä, ihan vain siksi että ehkäpä joku päivä Kinkku saattaa lähtemään voivottelemaan kunhan TK2 koulari on takataskussa. Kinan kanssa on treenattu ahkerasti merkkiä!! Kina on puuhaillut paljon myös ihan perusjuttujen parissa, olen vahvistanut hirveästi sivulletuloja käsiavulla. Seuraamista ollaan tehty todella paljon kuin myös luoksetuloja, kaukoja, noutoa jne. Noudossa asenne alkaa olemaan pikkuhiljaa taas normaali kun en stressaa asiasta.

Kinkku viettää ensimmäistä kertaa elämässään valeraskautta niin etten sitä itse huomaa. Käytös on normaali ja treenit sujuvat loistavasti. Pennulla on oma vaikutuksensa Kinaan. Kinkku ei elä enään pienessä kuplassaan vaan antaa rakkautta Sunille avoimesti ja häntä heiluen. Kinkulla on tällä hetkellä sellainen asenne hommiin jota olen toivonut koko sen elämän ajan. ❤ Kuinka tyytyväinen ihminen saa olla? Tuntuu että viime aikoina on ollut kaikenlaista epäonnistumista ja pohdittavaa koirarintamalla, nyt taasen tuntuu siltä että vihdoinkin palat alkavat löytää oman paikkansa palapelistä. Sunin tulo meille on muuttanut niin monta asiaa positiiviseksi etten voi vaan kuin olla onnellinen.

Alla Sunipellen touhuja 12 & 14 viikkoisena. Samoja juttuja treenaillaan mutta tälläistä se pikkupennun elämä on. Paljon toistoja ja leikkimistä. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s