Takkuilemassa

Viime lauantaina oltiin turistina takkujen kisoissa, nähtiin myös Hanna ja Ralla joidenka kanssa päivää vietettiin. Suni ja Ralla leikkivät keskenään ja toimivat kisamaskotteina. : ) Sunikin kävi välillä lainassa eri ihmisillä mm. Saaralla joka oli tutustuttanut Sunia tollereihin.. : ) Hih! Eikä kuulemma ollut moksiskaan, reipas penne. Agilitystä Suni ei vielä (onneksi) ymmärrä mitään vaan ottaa aika lungisti lepoa joko mun sylissä tai maassa. Haukkuvat koirat ei aiheuta minkäänlaista reaktiota.

Kuitennii.. Sunnuntaina sitten oli Aman vuoro kisailla kahden startin verran. Eka rata taisi olla Helinin Jarin käsialaa (tuomarikolleegio). Ihan kiva rata oli! Kolmoshyppy arvaten meni ei-niin-suunnitellusti, Ama ei tuu noihin niistoihin tai sitten mä en osaa tehdä niitä. Sain kuitenkin pelastettua puomille! Puomin kontakti oli vähän niin ja näin, en nyt jaksa nipottaa siitä. Keinu oli huono, huonoin aikoihin kisoissa. A’n kontakti taas oli tosi hyvä, ehkä se vähän kompensoi keinua.. Lopussa tulikin rimoja alas, takaakiertorima (melko tieto) ja okseri oli aika karmeen näköinen. Jätin radan sitten siihen vaikka tulostakin olis ollut tarjolla.

Toka rata oli kiva (Marjo Heino), mietin tutustumisessa kummalta puolelta keppejä menen. Hienosti Ama itse haki oikean keppivälin! Keppien jälkeiseltä hypyltä tuli vähän läpi, ei reagoinut mun jarruun yhtään. : / Putken jälkeen hypyllä Ama heitti lipat (näin videolta vasta jälkeenpäin) ja sujahti väärään päähän putkea. Ei haittaa! Jatkettiin rataa hyvin fiiliksin ja yksi rima tuli alas, mutta muuten ihan kelpo suoritus.

Ama jää nyt kisatauolle hetkeksi aikaa, ei ole reilua kisata sen kanssa kun olen tyytymätön itseeni. Ekalla radalla mun asenne oli jostain ihan syvältä, en taas pystynyt millään tavalla keskittymään. Toka rata oli fiilikseltään ihan huippu, Amakin huomasi maalissa että olin oikeasti onnellinen ja iloinen. Neiti kelponen sitten yritti onnenpuuskassaan taas napata mua naamasta. Kelpiet (ainakin Sirpan koirat) ovat sellaisia että joko kahdella jalalla ilmassa tai ihan maaten maassa.. : D

Ps. Suni taasen vietti päivänsä kisoissa kasvattajansa Hannan kanssa, kuulemma vähän mamman perään oli haikaillut mutta silleen sopivasti. Ehkä penne taitaa tykätä musta ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s