Päättäjäiset

Näin taas yksi valmennusryhmän kausi on saatu päätökseen. Tuttu ja turvallinen ryhmä menee melkeinpä uusiksi, ainoana vanhana treenikaverina jatkaa Anu ja Nipe. Uusi kausi, uudet kujeet. Uusi ryhmä on varmasti yhtä huippuhyvä kuin vanhakin. Mielenkiinnolla odotan uusia treenejä!

Viime keskiviikkona meillä oli leikkimieliset skabailut ja ohjelmassa tietty herkkujen syömistä. Nautittiin Ipen upeasta valiokakusta. Sydämelliset onnittelut Lauralle ja Ipelle, upea nähdä kyseisen parin kehittymistä kauden aikana. Laura ja Ipe ansaitsee kyllä hatunnoston! ❤ Nautittiin myös muista niin makeista kuin suolaisista syötävistä. Meillä oli erilaisia kilpailuja ja yllättäen en loistanut niissä. Mä en ota tollaisia mitenkäänpäin tosissaan ja nauran ihan hulluna, menee vähä hölmöilyks aina multa. : D

Iso kiitos kuluneesta kaudesta treenikavereille! Muutoksia tapahtuu ja aina muutokset eivät ole huonoja, kaikille tsemppiä treeneihin ja kisoihin. : )

fb240 fb241 fb242 fb243 fb244 fb245 fb246 fb247 fb248 fb249 fb250

Kinkku sai tuurata Amaa koiratehtävissä, Ama jäi tauolle. Tauko kestää ainakin 3-4 viikkoa. Tekee molemmille ihan hirveän hyvää, lähdetään sitten loistamaan kisoihin ja treeneihin uudella puhdilla. ; ) Amahan ei siis ole taukoillut aikoihin, en kuollaksenikaan muista että koska viimeksi. Viime aikoina kisaaminen on lähinnä ollut ikäviä ajatuksia ja epäonnistumisen tunnetta. Mietitään sitten myöhemmin koska seuraavien kisojen aika on. Nyt on paree saada oma fiilis ja ajatusmaailma kuntoon ennenkuin astellaan taas estradille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s