Kahden koiran hyvät treenit

fb251

Viime perjantaina kävin tallilla tokoilemassa molempien kanssa. Tallin uusi pohja on kiva, tykkään kovasti!

Kina: Nouto, hyppy, seuraaminen (pitkiä pätkiä), merkki, luoksetulo, kaukot, liikkeestä seisominen ja maahanmeno (palkat heti).

Kinan asenne oli ihan törkeen hyvä. Toisen koiran tulo selkeästi vaikuttaa asenteeseen. ❤ Noutoa tehtiin muutaman toiston verran, ekaks vauhtinoutona ja sitten parin toiston verran suoraan sivulle. Jes! Työvoitto (ainakin hetkellinen) kun moodi on reipas ja häntä heiluu. Hypyllä palkkasin eteenmenosta heittämällä ruokaa Kinalle, tarvis vahvistaa vaan ihan hulluna. Muuten on niin kiinni esteessä.. Tehtiin yks kisanomainen. Seuraamisissa tehtiin vähän kaikenlaista, käännöksiä ja tempon vaihteluita. Käännöksistä palkkasin. Kontakti oli pääosin (ja paikka) hyvä! Merkkiä vain ihan muutaman kerran kun oli jäänyt Sunin jäljiltä. Luoksetulossa palkkasin taasen topista ja vain kertaalleen. Jäävissä ei ollut mitään moitittavaa, eipä ainakaan istu seisomista.. ; ) Kaukoja hinkattiin niin että viereisen kentän treenaajaat jäivät Kinan taakse. Vaikka tallilla on väliaidat niin silti sieltä kuuluu vähän melua. Yhdessä vaihdossa mun mielestä Kina vähän häiriintyi mutta muuten teki vaihdot hyvin ja ripeästi. Palkkasin sekalaisesti.

Suni: Merkki, leikkiminen, nouto, sivulletulo, namiseuruu.

Sutturainen sai aloittaa merkkitreenillä, välimatkaa ehkäpä joku 2-3m? Tein muutamia toistoja aluksi naksulla ja namilla, myöhemmin lelulla. Leikittiin paljon kahden lelun leikkiä, lelut olivat erilaiset mutta raatoja kummatkin. Leikkii tosi hyvin, puree vahvasti, saalistaa ja repii. Ei pelkästään siis ärrimörrimöykkää vaan tapporavistaa, annan Sunin pääosin aina voittaa tapporavistuksesta. Treenattiin kuolleelle lelulle lähtemistä, hyvin menee. Eipä ees tarvitse hetsata, mutta haluan toki koska lähtö pitää olla rivakka. Lelusta irroittaminen on ihan eri juttu, kyllähän sen myöhemminkin kerkee opettaan eikös? ; )

Suni pääsi tekemään noutohommaa.. Tein muutaman toiston puukapulalla ja sitten myös metallisella. Lähtee hyvin nostamaan ja palauttamaan mutta tiputtaa aika nopeasti sen pois suusta. Matkakin ajan kanssa mutta ainakaan kapuloissa ei tunnu olevan mitään ällöä Sunille. Sivulletuloja harjoiteltiin taas naksun kanssa, tyyppi on niin nami-imussa ettei varmaan tajua vielä mistään mitään. Heh.. Namiseuruussakin on niin kiinni namissa että hyvä kun jalat ees menee oikeaan suuntaan.. : ) Nooh, ehkä tyypillä tuo kropanhallinta ei ihan vielä oo kunnossa. Asenne likalla on ainakin kunnossa, kaikki tehdään niin vauhdilla. ❤

Olipas kiva treenata, ihanaa treenata tokoa kahden koiran kanssa. Molempien treenihetket ovat lyhyitä eikä toivottavasti tuu hinkattua mitään juttua liikaa. : )

Ainiin, lopuksi vietettiin melkein tunti ulkona Hannan ja Rallan kanssa. Pennut leikkivät keskenään, tosin Suni oli vähän tosikkomeiningillä ja Ralla vaan niin kovasti tahtoi leikkiä kivaa leikkiä. Ei sellaista leikkiä missä kirosanoja lentelee.. ; ) Ei Suni paha ole, se on vaan sellainen kovistyttö. Ralla tykkäs myös Kinasta, kummallista mutta Kina sanoo Rallalle ärmur pahemmin kuin Sunille.. Oli kyllä hauska seurata pentujen touhua ja nyt rotujen väliset erot alkavat selkeästi näkymään. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s