Viimeistä viedään..

Viime viikon valkkuryhmän treenit koutsas Pekka. Rata oli simppeli ja ihan kiva, mutta saatiin me treenattua muutamiakin juttuja ja sain vinkkejä jatkolle. Puomin ja A’n kontakti oli tosi huonoja.. Voi jessus.. Jumitti aallakin ihan törkypitkään. Pekka antoi tähän vinkkiä että pitäisi omaa rytmitystä muuttaa koska Ama aiaa nyt tosi pahasti.

Muutama rima tuli vain alas ja kepeiltä oli kiire putkeen, toistojen jälkeen vähän himmas.. Pekka myös vinkkas että jos virheen jälkeen ei heti onnistu niin siirtyy seuraavaan juttuun koska Aman vauhti alkaa selkeästi hidastumaan. Varmasti hyvin toimiva juttu ja pitäis ehkäpä muistaa aina jatkossa..

 

2 thoughts on “Viimeistä viedään..

  1. Tuo puomin alastulo on ihan samanlaista menoa, kuin Jäynällä toisinaan. Aiaa sekin siis. Tosi rasittavaa, koska se on vaikea nostaa siitä tilasta ulos! Ootko kokeillut ilman tuota kippoa tuolla edessä? Jäynällä ainakin pahentaa nuo namikipot ja lelut tuolla edessä. Joudun heittämään kädestäni sen palkan. Sillä olen saanut tuota aiaamista vähenemään ja välillä menee ihan tosi hyvin!

  2. No on kyllä raskasta. Olen kokeillut kipon kanssa että ilman. Eikä muutosta.. 😦
    Ama ei lähde lelulle (siis jos heittää / kuolleena maassa) joten lelupalkkaus on äärettömän hankalaa kun yritän itse pysyä poissa Aman läheltä jotta ei ota minkäänlaista pulttia musta.. Tarvii piakkoin alkaa kuitenkin tekemään noille kontakteille jotain.. :S

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s