Demoilemassa

Viime sunnuntaina oli seuramme agilitykoulutusohjaajakurssi 2 (tai jotain sinnepäin), mentiin sitten Aman kanssa demokoirakoksi treeneihin tallille. Olin varautunut siihen, että Kinakin saa tehdä jotain treeniä. Mutta onneksi ei tarvinnut osallistua kuin yhdellä koiralla. Sitäpaitsi Kinkku ei olis jaksanut kuin ehkä yhden niistä neljästä treenistä.. ia: )

Aman kanssa treenattiin pakkovalssia, poispäinkäännöstä, viskileikkausta, takaakiertoja, putkeenlähetyksiä, puolivalssia, ennakoivia valsseja, saksalaista ja mitä vielä…?!? Eipä jäänyt mitään erikoista mieleen muutakuin se, että meidän jarrut ei toimi! Hih.. : ) Mutta en mä tiedä, toisaalta noita pitäisi treenata ja vahvistaa mutta toisaalta Ama täyttää 7 vuotta ja mä en tiedä saanko mä koskaan siitä sellaista että se pystyy hyppäämään mulkerohyppyjä.. Niiston kanssa oli myös ongelmia, ei haltuunottokädessä (niiston jälkeen) vaan siinä että saan Aman kääntymään ennen hyppyä. En meinannut saada ja tästä keskustelinkin moneen otteeseen kouluttajan kanssa että ongelma ei ole käsi vaan että se ei käännä itseään ennen hyppäämistä.. : ) Hinkattiin tätä kohtaa aika paljon ja kun sain onnistumaan niin lopetin siihen ja vaihdoin tilalle pakkovalssin joka toimi selkeästi paremmin meillä. Vikaa ratapätkää me ei edes tehty, Amalla alkoi puhti olemana lopussa koska  2 tunnin treeni muutamien minuuttien tauolla ei ollut tarpeeksi meille joten passattiin se vika pätkä. Kinkku sai sitten höntsätä putki-siivekerallia. Jee, oli vähän siistiä.. : )

Sunipenne hengaili kans mukana, pääsi leikkimään ja noutamaan muutamia kertoja. Ei se kauaa jaksa mutta sen ajan kun se jaksaa treenata, S treenaa vallan hyvin. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s