Viikot vierii nopsaan

fb217Suttura vaan kasvaa kasvamistaan, on se silti tosi pieni tirppana! Reilu 3kg tällä hetkellä.. : ) Sunin kanssa on taas puuhailtu vähän kaikenlaista, oikeastaan mitään uutta treenattavaa ei ohjelmistoon ole tullut. Ollaan siis tehty taasen merkkiä naksulla, kosketusalustaa ja sivulletuloja. Muuta ei kai olla tehty. Aika hissukseen mennään eteenpäin, kyllä toi penne ehtii oppimaan myöhemminkin.

Suni on raskas pentu, tyyppi roikkuu Kinan remmissä kiinni kun ollaan lenkillä. Huoh. Annan Kinan mennä mahdollisimman paljon vapaana ja penne remmissä (kävelyteillä ym). Kina saa ees vähän rauhaa ruskeasta paholaisesta. : D Metsässä ollaan käyty ahkerasti, Suni on siellä kuin kotonaan. Joskus saattaa mennä mukkelis mutta tanner vaan tömisee ku minilammas painelee kauheeta kyytiä. Lihaksia likalla myös on! Vau! Ihmisiä ja koiria Suni on myös nähnyt mutta ei kauheasti näytä välittävän toisista. Tahtoo vaan riekkua jos joku tahtoisi vähän paijata ja rähjää ja murisee.. : D Häntä tötteröllä mennään edelleen, ei kauheasti ota painetta mistään. Jos sattuu jotain pelästymään niin palautuu tilanteesta todella nopeasti. Pimeän aikaan ulkoillessa Kinalla on taas tulossa mörköilykausi. Huoh. Miten 5 vuotiaalla koiralla tää sama toistuu aina joka syksy. Yhtäkkiä pimeät tulee ja kaikelle pitää pöristä. Suni varmaan ottaa aika paljon mallia Kinan murinoista. Erihuonojuttu.. Äänenkäyttö on vielä likalla sisäänasennettu, tuppaa vähän huutelemaan kaikenlaista kun tapahtuu jotain sellaista mitä Suni ei ITSE halua.. Hehe.. Tyyppi on aika ”minä itte”-tyyppiä.. Kyllä se uskoo kun käyn ärähtämässä että tollainen peli ei vetele. Pentuaitaus tai se että laitetaan keittiöön portin taakse on ehkä maailman paskin juttu. Neiti on aina sitä mieltä että nyt tälläinen ei käy päinsä. Joskus tulee tilanteita kun haluan rajata pennun pois jaloista, vaikka silloin kun siivoan niin neiti nostaa kyllä tosiaan mekkalan..

Suni on ymmärtänyt mitä ärähdys tarkoittaa ja vastoin taas että mitä lässytys/kehut meinaa. Häntä heiluu aina vimmatusti kun nähdään mutta ei se kauaa jaksa sitä rakkaushömpötystä vaan tahtoo purra ja rähjätä.. Kiva! : D

fb218

Suni on myös harjoitellut noutamista, sekin on kivaa. : ) Ulkona ollaan myös treenattu merkkiä, vielä on vähän haasteita. Siksi että maasta löytyy myös paljon kaikkea imuroitavaa. Treenit siis jatkuu!

Kinkkuliisa muuten luovutti verta Hannes Lohen geenitutkimukseen. Samalla kun tsekattiin labrat eläinlääkärillä. Kinkku siis oli jokunen aika sitten nesteytyksessä lekurilla kun oli hiukan kuivunut oksentelun johdosta. Kina sai myös silloin oksennuksenestolääkettä kun kaikki syöty tuppas tulemaan samantien ulos. Kina on ollut ihan kunnossa sen jälkeen eli sai huokaista helpotuksesta ettei ollut sen vakavampaa. fb219Kina on nyt varmaan jo vähän tykästynyt pentuun, aiemmin Kina leikki Sunin kanssa samalla lelulla mutta nytten ovat alkaneet jo painia. Kolme viikkoa siihen meni ja painit on myös sellaista että K vähän astuukin Sutturaa samalla.. : D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s