Kelpie oli taas kiltti oma itsensä :)

fb216Keskiviikkona valkkuryhmässä oli Anun koutsivuoro. Tehtiin ylläolevaa rataa, aloitettiin ekaks niin että tehtiin nro 12 loppuun. Toisella vuorolla otettiin alku mukaan.

Nurkan (nro 14 ja 8) putki oli korvattu hypyllä. Ekaks Ama ei meinannut lähteä 16 hypylle kun rintamasuunta oli voimaakkaasti eteenpäin. Kun tämä saatiin onnistumaan niin mun saksalainen 17 hypyllä vähän tuppas leviämään. Sainkin Aman bongaamaan viereistä hyppyä ihan helposti. 19 hypylle koitin rytmityksellä saada jonkinlaista jarrua, mutta ei toiminut. Kokeilin vastakäännöstä. Sekään ei toiminut kovin hyvin joten vaihdettiin valssiksi. Jouduin tässä kohtaa hinkkaamaan aika kauan koska mun jarrut oli aikas surkeet, kävin vaan merkkaamassa ja lähdin eteenpäin. Ama leiskautti. Anu ohjeisti fiksusti, katso myös koiraa ja odota että kokoaa itsensä. No kyllähän Ama parempaan pystyikin, mutta silti tuli sellainen olo että pitäiskö noita taas oikeasti treenata ja myös palkata niistä enemmän? ; ) Suoraputken jälkeiselle hypylle tuli vähän kiire (nro 22), Ama leiskautti viistohypyn lähestulkoon aina, ei vaan pysty kääntymään. Apurimoista oli taas puhe, mutta mä uskoisin että Ama on ihan juntturassa vaan koko koira. A’n kontakti oli taas superhidas. Huoh.. Aina mä tuskailen noita kontakteja vaan enkä tee niille mitään.

Tauon jälkeen tehtiin myös alkua. Alku oli mun mielestä ihan kiva, Ama haki kepeillekin todella hienosti ja kesti ns. voimakkaan leikkauksen takana. Vau! Välistävetojen kanssa hinkattiin (8-10) mutta kun olin ajoissa, oli ihan pala kakkua. Kokeilin myös toisenlaista ohjausta hypyille mutta Ama alkoi jo hyytymään niin paljon että oli pakko lopettaa ja palkata. Tätä ennen yritettiin koko rataa, mutta jokunen virhe kai tais tulla. Muuten ihan siistiä menoa, rimoja tuli jokunen alas mutta en ottanut niistä pulttia kun tiedän että Ama on hoidon tarpeessa ja jumituksia varmasti löytyy.

Kiitos kivoista treeneistä! Viimeviikkoisen performanssin jälkeen totesin että ne oli vaan yhdet huonot treenit hyvien treenien joukossa. Nämäkin treenit nimittäin luokittelen hyviksi. : ) Homma alkaa toimimaan, osaan jo paljon paremmin lukea Amppua ja sen kommervinkkeja. ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s