Parempaankin olis (kai) pystytty..

fb213Viime viikonloppuna olin lauantaina kuvauskeikalla ja vein haukut hoitoon äitille. Illalla kävin hakemassa vain Kinan kotiin, Suni sai jäädä hoitoon! Vähäks Kina oli onnessaan kun kahdestaan lähdettiin kotiin. : ) Sunnuntai-aamuna aikaisin lähdettiin ajelemaan helsinkiin BT tokomestiksiin. Kilpailu oli samalla helsingin seudun piirm koe joten arvostelu oli selkeästi tiukka. Me päästiin kehään heti toisena, onneksi.. Koska taivas repesi oikeastaan meidän suoritusten jälkeen.. : O

Paikkamakuu 8. Alas ok, jäi vähän koomaan. Lähelläoleva koira oli noussut mutta Kina ei mitä ilmeisemmin ottanut tästä häiriötä. : ) Nousi vasta tokalla käskyllä ihan skarpisti.

Nouto 9. Lähti vähän paineessa noutamaan, mutta pystyi silti! Palautus vino, sanoin kiitos käskyn sijasta irti ja jäi pönöttämään paikoilleen. Ehkä pitäisi vaihtaa käsky koska muiden liikkeiden lopussa sanon aina kiitos ja se on samalla vapautus.. : O

Seuraaminen 6. Voi jessus, Kina laahas. Jouduin antamaan jossain kohtaa uudestaan seuraa-käskyä ja jouduin myös monesti katsomaan että tuleehan se varmasti. Otti tosi paljon häikkää ympäristöstä. Seuraaminen oli surkeinta laatuaan.. : (

Liikkeestä maahanmeno 7. Seuraaminen ihan hyvää, meni maaten ripeästi mutta asetteli taas kyynäriään (tuomari kommentoi että tähän vois kiinnittää huomiota, tiedossa on.. ; )). Nousi vasta tokalla käskyllä liki.. Jäi taas kiinni ympäristöön.

Luoksetulo 5. Vauhti oli hyvä, asenne oli hyvä ja sivulletulo oli hyvä. Ainoa vaan että ohjaaja kämmäs. Pysäytin liian myöhään.. : O Tuomari varmaan tuomaroi liikkeen läpijuoksuksi (?) ja siksi antoi femman. Mutta itse olin tyytyväinen suoritukseen.

Kaukot 8. Ekan vaihdon vasta tokalla käskyllä ylös.. : / Taas! Muuten ihan ookoo. Ei pysty tekemään kokeessa ripeämpiä vaihtoja. Ihan kelpoa siis mulle.

Liikkeestä seisominen 0. Oli hieno 10 arvoinen voittajan istuminen. Pöh. En mä tajuu mitä tälle liikkeelle on käynyt, meidän varmin liike.

Hyppy 8. Voi jessus ku hyppäs ihan törkysen lähelle, kolautti itsensä hyppyyn palatessaan sivulle..

Kokonaisvaikutelma 9. Tuomari kehui yhteistyötä ja tykkäsi kai sitten meistä parivaljakkona.. Antoi vinkkejä jatkoon. Ihan mukava tuomari oli, mutta pirun tiukka.

Pistemäärä oli lopulta 132.. : / Aika surkeat pisteet. Ei toki saisi niitä tuijottaa, mutta kyllä mä väkisinkin olin pettynyt meidän suoritukseen. Tiesinhän sen jo etukäteen, että Kina on häiriöherkkä. Se jää liikaa ympäristöön ja ihmisiin ja muihin koiriin kiinni. Mutta silti vaadin enemmän. Itseäni taas voi ehkä syyttää, sama homma kävin viime vuonna kuopiossa tokon SM kisoissa. Ehkä Kina hallitokoilee jatkossa tai sitten.. Alan treenaamaan sen kanssa häiriöpaikoissa. Mehän ei luovuteta! Olihan siellä hyviäkin juttuja joo, mutta silti olin pettynyt..

Bordereiden tokomestiksissä voitimme oman luokkamme mestaruuden. Osallistujia oli 2!  Heh, olipas suuri voitto! : D

fb214Jouduin myös yllättäen näyttelykehään esittämään siskolikkaa, Ruu neitiä nimittäin.. Ai että oli mukavata olla näyttelykehässä goretex vaatteet päällä, muilla kun oli fiinit kledjut.. : D Ahahahah… En mä kyllä noista näyttelypuuhista perusta ollenkaan, kasvis kysyi Kinaa jonnekkin kehäkettuilemaan mutta vastasin kieltävästi..

Oli kiva nähä muita tokoborderisteja, vaihtaa muutama sana sekä tutustua uusin Junipermoor’s kasvatinomistajiin. Muutama vanha tuttu siellä oli mutta paljon uusia ihmisiä ja koiriakin.. Kauaa en Kirsin teltalla ehtinyt hengailemaan kun pyörin tokokehien vieressä. Päivä meni pitkälti Satun ja Sanin kanssa, oli mukava nähdä pitkästä aikaa ja turista kaikkea tokojuttuja sun muita.. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s