Taas ihan hyviä ratoja mutta ei nollia.

Viime sunnuntaina kisattiin Ylökin kisoissa vuorentaustassa. Virallinen tuomari oli Huittinen, mutta eka rata oli Jari Suomalaisen käsialaa.

Eka rata oli kiva, sellainen että aattelin että tältä radalta tempaistaan nolla. Noh, ei sitten tempaistukaan. Ama karkas kummallisesti multa putkeen.. Höh. Lopussa vielä hyppy levis, mun jarru tais olla aika surkea ja vikojen hyppyjen rimat räiskyi alas.. : /

Tokan radan alku olikin kinkkisempi, aattelin että Ama rysäyttää aalle. Siksi karjuminen alussa. Se rata oli ihan hyvä, kunnes tokavikalla hypyllä kiljaisin kun tuli sellainen olo että törmään viereiseen hyppyyn. Hitto. 5vp tulokseksi. Voi pylly.

Puomi oli taas tosi hidas. Mietin pitkään että mitä teen puomin jälkeisillä hypyille. Vähän meinas lähteä lapasesta.. Kepeillä Amalle tuli omituinen virhe, uskoisin että ilta-aurinko häikäisi koska tuollaisia virheitä tulee harvoin. Aan jälkeen takaakiertohypyssä taasen rima alas, höh. Että noi on vaikeita meille kun tuppaan aina olemaan vähän edessä. Suoraputken jälkeen vielä rima tuli alas, Ama tuli aika vauhdilla putkesta ulos..

Mitä jäi käteen kisoista, no ei yhtään nollaa taaskaan. Vähän harmitti mokailut taas mutta lopulta löysin radoista ihan hyviä juttujakin. Aman kanssa on kuitenkin kivaa kisata ja rentoa menoa. : ) Ainoa mistä moitin itseäni on se, että en keskittynyt täysillä suorituksiin. En katsonut Amaa vaan taas ohjasin ja oletin. Tarvis taas hommata se keskittyminen jostain..

Sunipennekin sai hengata kisoissa mukana, aika reipas tyttö oli. Suni taisi löytää Katin Taitosta itselleen ihanan kaverin, ainakin häntä heilui ihan vimmatusti. Suni yritti metsässä ottaa Luuta kiinni, mutta hitto kun se meni ”niin” lujaa koko aika.. : D Reipas tyttö leikki ja söi nameja eikä katsellut kauheasti mun perään kun jätin pennen kavereille.. : D Ehkä se joku päivä huomaa että mäkin olen olemassa.. ; )

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s