Taas on menty eikä meinattu..

Torstaina käytiin eteläpuistossa seuraamassa taas agilitykisoja, Ryti the velipoika tuli mulle puolipäivähoitoon kun halusin sen ottaa mukaani taas sosiaalistumaan. Molemmat olivat ihan reippaita lapsosia. : ) Rytiä alkoi yhdessä vaiheessa väsyttämään niin kovasti että jätin sen autoon nukkumaan ja jatkettiin hengailua Kinan ja Sunin kanssa.

Ennen agilitykisoja käytiin metsässä tutustumassa, hauska seurata kun pennuilla oli kivaa tutustua uuteen maastoon ja tässä videotodistetta alla;

Tehtiin myös pikaiset tokoilut Kinan kanssa, aikas huikeen täpäkkää seuraamista! ❤ Tehtiin myös kaukoja (yhdessä vaihdossa kerran otti häikkää takana lentävistä linnuista) jotka Kina teki ihan pätevästi. Leikittiin paljon yhdessä! Kinkku oli onnellinen.

Perjantaina oltiin talkoilemassa tallilla, maton asennuspuuhan parissa nimittäin. Koirilla oli varmaan huisin kiva päivä koska suurimman osan ajasta ne viettivät pentuaitauksessa. Toki välillä otin leikkimään ja käytiin ulkoilemassa jne.

fb192

fb193

fb194

fb196

Lauantaina meille tulikin paljon vieraita, kolme lasta + aikuisia jotka kaikki olivat innoissaan pikku Sunista. Tosin luulen että lapset lopulta taisivatkin tykätä enemmän Kinasta. Kina kun ei pure.. ; )

Käytiin myös vieressä Ahlmannilla tutustumassa lehmiin, lampaisiin ja vuohiin. Tainno lampaita ja lehmiä meillä on tuossa ihan vieressä (vaikkei maalla asuta! ; )). Suni oli kovin kiinnostunut vuohista, olisi kovasti tahtonut mennä niiden aitaukseen.. Kinahan ei sen kummemmin välitä noista elikoista..

fb197

Tein ekaa kertaa Brita-kakkua, maistui! : )

Viime päivinä naksuttelu on ollut ihan luvattoman huonoa, olen keskittynyt enemmänkin Kinaan. Ollaan tehty paljon kropanhallintajuttuja sekä jumppalättyä pitkästä aikaa. Pennekin on päässyt taiteilemaan jumppalätyllä. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s