Sunipennen puuhailut

fb187

Suni pääsi maanantaina seuraamaan TamSKin tokovalmennusryhmän treenejä. Tai oikeastaan pääsi muiden ihmisten palluteltavaksi.. ; ) Saatiin Maijulta metallinoutokapula lainaan, on meilläkin sellainen mutta se puruosa on paljon paksumpi ja Maijun kapula istuu pennen suuhun paljon helpommin. Pari kertaa Suni kävikin noutamassa kapulaa. : ) Tuleva tokokoira.. ; ) Lopussa yritin tehdä luoksetuloa lelulla, mutta tyyppi oli niin väskä ettei jaksanut leikkiä. Nooh, olihan se hengaillut pari tuntia aktiivisesti seuraillen muiden touhuja..

Tiistaina käytiin Kinan kanssa tokokokeessa tallilla ja Suni pääsi taas mukaan. Kokeen jälkeen pääs leikkimään halliin sisälle, juoksi Kinan perässä (joka juoksi lelu suussa) ja leikitin sitä. Kauhean kiinnostunut se on kaikesta muusta kuin musta.. : ) Heh, ylireipas lapsi. 9 viikkoisen kelpiepennun näki myös, mutta toinen vaan tahtoi raiskata Sunia joten suurempaa leikkimistä ei tosiaan näkynyt.. : D Harjoiteltiin myös sivulletuloja. Aika liikkis. ❤

Ollaan naksuteltu vähän kaikenlaista, istumista, maahanmenoa, kosketusalustaa, jumppalätyn päällä hengailua, sivulletuloja, imutusseuraamista (tosin ei naksulla), pomppua ilmaan, pyörimistä molempiin suuntiin ja sellaista.. Tuntuu että likka oppii ihan huisin nopeasti jutut mitä sille opetan! Kohta loppuu ideat kesken. Tarvis hommata joku pikkuämpäri tai joku ihan minimini jakkara sinne että sais treenattua noita takajalkoja. Peruuttaminenkin varmaan tarvis opettaa! Ihana seurata toisen treeni-intoa. Se on ihan huisin keskittynyt hommiin, tekee tarkasti jutut.

fb188

Remminsyönnin jalo taito pitää oppia jo nuorena ; )

Pentu on myös on kova huutamaan edelleen. Jätin sen yhtenä päivänä pentuaitaukseen (ja Kinkun keittiöön) ja neiti huusi ainakin sen 50min melkein kurkkusuoraa huutoa. Eläinkoe vol1. Onnistuin kikkailemaan jotain kummallista videokamerallani joten en nähnyt että missä kohtaa rauhoittui nukkumaan, nimittäin kun tulin kotiin täällä oli ihan hiljaista. Ollaan myös treenattu pentuaitauksessa yksinoloa silloin kun olen kotona. Sunin mielestä on vaan suuri vääryys laittaa se yksin tonne aitaukseen. Harjoitukset jatkuvat! Hiljenee kyllä jossain vaiheessa aitaukseen kun on yksin, mutta en mä sitä silti mielellään jätä huutamaan sinne pitkäksi aikaa kun olen poissa. Kinan laittaa Sunin aitaukseen niin johan on hiljaista. Ehkä Suni kaipaa vaan Kinan seuraa. Nooh, katsotaan miten asian kanssa edetään.

Touhut alkaa olemaan villimpiä, tyyppi saa hirveitä hepuleita täällä kämpässä ja syö kaikkea. Paitsi mitään vaarallisia juttuja, toistaiseksi ainakin. Muovikassit ja ne muovitetut kassit (esim. ikea tms) ovat kaikista parhaimpia. Tyyppi roikkuu niissä aina kiinni, tykkään käyttää niitä ruokakauppaostoksille, treenikamoille ymym. Ettäh joo.. : D Suni on kyllä aika hauska elikko, tarvii vaan ihan hirveästi tehdä sen kanssa luoksetulotreenejä. Tyyppi vaan edelleen painelee häntä tötteröllä joka paikkaan välittämättä että mitä mä huutelen sille. Ei tyypillistä vesikoiraa. Suni taitaakin olla superpenne! : D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s