Kinan avoimen debyytti

Kinkkurulla pääsi tokokokeeseen, edellisestä virallisesta sellaisesta on aikaa reilu vuosi. Eli vuosi per luokka noin suurinpiirtein on hyvä tahti meille.. ; ) Tainno avoimen TK2 koularin jälkeen mietitään että onko meillä rahkeita voittajaan. Se on sitten sen ajan murhe. : )

Koe järkättiin meidän kotihallilla ja onkin siinä mielessä hyvä paikka eli ei ihan hirveästi häiriöjuttuja Kinalle. Meidän vuoro oli viidentenä (6 osallistujaa).

Paikkamakuu 10. Nousi ekalla käskyllä ylös! Tosin vähän hitaasti..

Seruaaminen 8. Laahas ja kontakti tippui, käännökset aikas huonoja. : ( Olin varmaan itse kovin jännittynyt ja siksi Kina oli vähän poissaoleva. Käännökset tein kuin hidastetussa filmissä, olis pitänyt varmaan vaan mennä rinta rottingilla ja reippaasti eteenpäin mutta ei pystynyt kun Kina laahas takana..

Liikkeestä maahanmeno 9,5. Tuomari tais kommentoida että mun käskysana oli aika voimakas, siitä kai puolikkaan pisteen tiputus. Kina oli hyvä, mun mielestä juuri sellainen kuinka se liikkeen pystyy tekemään ja niinkuin olen opettanut. ; )

Luoksetulo 8. Ihan hyvä toppi Kinalta! Sivulletulo vähän vino. Tullessa luokse otti vähän häikkää liikkurista.

Liikeestä seisominen 8. Kina ei tainnut kuulla mun ekaa seuraamiskäskyä ollenkaan ja jäikin nököttämään paikoilleen, uusi käsky niin Kina lähti seuraamaan. Menin jotenkin tästä ihan hämilleni ja palatessa takaisin menin suoraan sivulle. Hups. : D Repeilinkin itekseni, tyhmä ohjaaja..

Nouto 8. Lähti ihan hyvin noutamaan vaikka ajattelin että ei lähde kun kapula meni niin kauaks. Kinkku meni kapulalle vähän epävarmasti. Palautus huono. Nousi heti kapulanannon jälkeen. Ei haittaa kun ei olla voitu treenata tätä ollenkaan.

Kaukot 8. Otti häiriötä liikkurista, meni huonolla moodilla maahan. Ajattelin ettei kykene nousemaan ollenkaan, onneksi ekan vaihdon teki kuitenkin tokalla käskyllä. Tuomari sanoi että toinen istuminen jäi vajaaksi. Pöh. Meitä ei tuollainen haittaa ollenkaan. : )

Hyppy 8. Ihan hyvä oli Kinkulta, menee tosi lähelle hyppyä (kun en ole tarpeeksi treenannut kauemmaks), ihan ok siis. Sivulletulo vähän vinkkeli.

Kokonaisvaikutus 8,5.

Mitä käteen jäi? No ykköstulos! : ) Lähdin hakemaan hyvää meininkiä ja fiilistä. Kinalla heilui häntä koko kokeen ajan, erittäin hyvä juttu. Pystyi tekemään kaikki liikkeet ainakin jotenkuten. Ykkönen oli siis iso plussa. Kinkku oli hieno äiskän pullamasu. ❤ Mua jännitti ihan hirveästi alkuun, loppukokeesta olin paljon rennompi. Ihanaa että paineen alla Kina ei lamaantunut.

fb185

3 thoughts on “Kinan avoimen debyytti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s