Varrella Virran..

Sunnuntaipäivä vietettiin Virroilla Marttisilla. Oli Ahmakulman kelpie-viikonloppu johon sitten osallistuin aikataulullisista syistä vain sunnuntaina. Sain nukkua la-su välisen yön kertaakaan heräämättä, ai miten luksusta. Vähän Ryti jäi miettimään illalla että onko pentuaitaus nyt kuitenkaan ihan ok paikka ja aloitti vinkumisen. Kiinnostui kuitenkin possunkorvasta niin että unohti varmaan missä on ja rauhoittui. Sunikin tais olla ihan hissukseen, velipojan seura teki todella hyvää. Ja olihan noiden kahden pörrön touhuja hauska seurailla. Suni vaanii veljeänsä ja lähtee nelijalka-pompulla hyökkäämään, kolauttaa päänsä pöytään ja ihmettelee että mitä just tapahtui ja pompputouhu jatkuu.. Hölmöt lapset. ❤

Sunnuntai aamuna sain sitten vähän herätellä pentusia että olis aamupissan aika, siitä kun heräsivät niin ralli alkoi. Aamulla klo 8 täällä pidettiin jo kovaa murinaa ja haukkua (sori naapurit). Koirat autoon ja rattiin ja kohti Marttisia. Ajomatka kesti sen 1,5h. Suni oli hiljaa (vau) ja Ryti vähän alkuun lauloi radio Aallon akustisen musiikin tahdissa. Kyllä Rytikin sieltä aikansa huudettuaan rauhoittui nukkumaan (?)..

fb177Perillä nähtiin Sirpa ja muita Ahmakulman kasvatinomistajia. Mietin että mitä Amppu sanoo pennuista, mutta se väisti niitä ja pennut jotenkin eivät edes hakeutuneet Aman luokse. Ama tahtoi mun autoon ja oikeesti punki itsensä Kinan pieneen metallihäkkiin odottamaan kenties lähtöä jonnekin.. Olis pitänyt ottaa kuva, neiti istui hiukkasen kyyryssä.. : D Näin myös Pipan pentuja Aunea ja Rollea. Rollella oli kova kiire joten en ihan kauheasti sitä kerennyt rapsuttelemaan. Aune taas taisi tunnistaa mut, puri mua nenään kun oli niin innoissaan. Aunen treenejä seurasinkin, hyvällä mallilla ovat. : )

fb183

Koulutin porukalle agilityä ja olin kyhännyt ratapätkän mitä mun oli pakko Aman kanssa treenata. Me tehtiin muutaman kerran rata läpi nollana. Ja hiottiin muutamaan kohtaan vaihtoehto ohjausta. Kivaa oli : )

Lopussa Kinakin pääsi tokoilemaan, liikkuroituna liikkeestä seisominen ja luoksetulo. Luoksetulon toppiin palkkasin wuballa. Seisominen on erittäin varma. : ) Luoksetulossa vauhti alkoi vähän olemaan kadoksissa, väsy kai oli. Mutta teki ihan ok topin joten lopetettiin siihen. Tein myös vauhtinoutoa (ei ongelmia paitsi ekalla kerralla kun kapula oli hukassa…) pari kertaa, hyvä oli. Seuraamisessa eri tempoja, ajoittain kontakti laahasi ei ollut yhtään niin täpäkkä mutta en jaksanut nipottaa yhtään. Kina oli ihan kivalla asenteella liikenteessä.. : )

fb178

Ryti ❤

Pentuset saivat viettää ”laatuaikaa” pentuaitauksessa jonka kyhäsin ulos. Onneksi oli hyvä keli! Molemmat vetivät hirsiä ihan tyytyväisinä, ruoka ei kauheasti maistunut kun oli niin paljon nähtävää. Molemmat suhtautuivat muihin koiriin reippaasti, Rytillä on järkeä päässä (hyvä) kun taas Suni menee häntä tötteröllä muiden luokse välittämättä vaikka toinen murisee.. : D Suni onkin yltiöreipas tyttö. Leikkivät muiden kelpiepentujen (Aune ja Rolle) kanssa vaikka näillä kahdella tyypillä taiskin olla ihan omat leikkinsä. Pennut vaan juoksivat perässä ja tutustuivat uusiin ihmisiin. Yhden kasvatinomistajan lapsi sanoi pentuja lampaiksi. : D Kotimatkalla kaksi pentua nukkuivat tyytyväisinä ja väsyneinä. Illalla Sunille maittoi uni. Hyvää autoilutreeniä tuli molemmille!

fb179

Söötti Suni : )

Tässä myös videopätkää pentujen touhuista ulkona;

Kiitos Sirpalle järkkäämisestä, oli mukava tutustua taas porukkaan (vaikka suurin osa oli jo entuudestaan tuttuja) ja osallistua tapahtumaan vaikken kelpietä omistakaan. Mukavia ihmisiä ja kivoja koiria. Erityisesti Nova jäi mieleen agilitytreeneistä, ihana silakka kauheella vauhdilla. Toki muutkin koirat olivat hienoja mutta Novaan taisin ihastua. ; )

fb184

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s