Tapahtumarikas päivä

fb168

Torstaina käytiin vakioeläinlääkärillämme Inka-Mari Anttilalla hyhkyssä tarkissa. Nähtiin samalla myös kasvattaja Hannaa sekä muutamaa pentua (ruskea ja musta uros sekä viiru-tyttö), ilo oli hetkellistä ja äiti tsekattiin että josko maitobaari olis vielä auki.. Suni oli niin cool girl, leikki kyllä sisarusten kanssa mutta tuntui että neiti näytti enemmänkin siltä että ”mä oon paljon isompi kuin te kun mä tiiän niin paljon enemmän ku te”.. : D Tyttö oli reipas ja olen edelleen tyytyväisempi siitä että meille tuli juuri tämä tyttö. ❤ Suni on myös ymmärtänyt autoilun salat, sillä pääsee eteenpäin ja ehkäpä jonnekin kivaan paikkaan ja autossa voi (kannattaa) olla hiljaa.. JES! Erävoitto!

Kotona harjoiteltiin istumista naksun avulla, ei tarvinnut montaa toistoa niin likka tajus mistä on kyse. : ) Harjoiteltiin myös sitä katsekontaktia! Nyt likka on eilisen aikana jotenkin alkanut katsomaan silmiin enemmän ja hakee kontaktia herkemmin. Ja siis ihan muutoinkin kuin ”treenitilanteessa”.

Illalla käytiin äidilläni kyläilemässä.. Päästin koirat ulos autosta, Suni vaan lähtee reippaasti tutustumaan ihmisiin ja paikkaan. Pihalla tarkkailee kyllä mua mutta seuraa myös aika paljon Kinaa. Toinen on niin utelias kaiken suhteen että on oikeasti aika liikuttavaa seurata tyypin touhuja. Jätin Sunin sitten porukoille kun lähdin Inkan ja Kinan kanssa lenkille. Siskoni oli kuvaillut Sunia ulkona ja kuulemma reippasti ottaa kontaktia ja leikkii, ei ollut väliä vaikka kyseessä oli uus tyyppi. Ei paljoa mamman perään haikailtu. ; )

fb169

Illalla Suni alkoi nutustelemaan possunkorvaansa, kantoi sen monta kertaa pentuaitauksesta ulos. Ihan ei mennyt ajatukset yksiin kun ajattelin että jos Suni vois vaikka nutustella sitä aitauksessa, lopulta luovutin.. ; ) Eilen illalla myös pikkupahis tarrasi Kinan häntään ja korvaan kiinni, Kina on jopa liian kiltti kun näyttää vaan hammasta eikä murise. Huoh. Kinakin alkaa olemaan jo vähän vapautuneempi pennun kanssa, leikkii mun kanssa kun leikin toisella kädellä pennun kanssa. Eilen jopa antoi pikkulikan nukkua vieressään. ❤ Kyllä mä uskon että ihan lähiaikoina Suni murtaa Kinan jäämuurin.. ; )

fb171”Heii, missäs mun marjat on?”

Inka sietää Kinaa vallan hyvin kun mennään ulkona, en ole yhtään huolissani siitä että tytöt haistelevat samaa puskaa tai kävelevät vierekkäin. Asian laita varmasti olisi toisin jos Inka olisi myös irti, sitä en kyllä halua kokeilla koska saattaa muuten tulla koiranjauhelihaa.. : / Inka on reilu 13-vuotias nyt ja lenkit sujuu kauheella höökillä edelleen. Muori jaksaa. ❤ Inka myös näki Sunia sylistä, mutta taattuun tapaan hirveä tärinä eli meinaa sitä että Inka kävisi välittömästi päälle jos päästäisin sen sylistä pois. Ehkä me kuitenkin jätetään Inka ja Suni täysin erilleen toisistaan.. ; ) Saa nähdä tuleeko Inka koskaan hyväksymään Sunia edes lenkkikaveriksi, jos ei niin sitten ei tehdä lenkkejä kimpassa. Inka on kuitenkin pohjimmiltaan todella vaarallinen koira, ihmisille kiva mutta muille koirille todella arvaamaton..

fb173Pikkupennun on hyvä opetella heti alusta alkaen syömään vaatteita, vaatteista roikkuvia ”naruja” ja silleen.. ; )

fb172fb174fb175Viime yö meni todella hyvin, tyyppi nukahti puolenyön aikaan ja heräsi puoli 2. Kävin taas rauhoittelemassa ja jatkoi uniaan. Aamulla vasta 06.30 alkoi jodlaus ja annoin possunkorvan jota se jaksoi nutustaa jonkin aikaa. Mikko heräsi ja mä menin omaan sänkyyn nukkumaan. Pentu oli touhuillut täällä jotain ja Mikko laittoi Sunin keittiöön kun lähti töihin. Vähän aikaa huusi keittiössä (Kina keittiössä myös) mutta hiljeni ja heräiltiin tuossa ysin aikoihin koko porukka. Jes! Vieläkun siirtäisi heräämistänsä vähän myöhempään kuin aamukuuden aikoihin.. ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s