Kilju-Iita protestoi

fb167

Neiti ei pidä pentuaitauksesta. Onneksi toinen yö meni paljon paremmin, vinkui kerran yöllä ja kävin rauhoittelemassa ja nukahti uudelleen. Neiti heräsi aamulla kuuden kieppeillä ja jodlaus alkoi. Laitoin Sunin keittiöön Kinan kaveriksi. Kinan pajukori oli mystisesti vaihtanut paikkaa?!? Paikalta löytyi todiste-aineistoa että joku pieni piraija on käynyt pistämässä koppaa silpuksi. Saa nähdä tuleeko tytöstä kenties jonkun sortin ”kädentaitaja” eli vaikka askartelija tai entisöijä. Vaiko sittenkin soolouran aloittava laulaja?

Eilen käytiin myös demarilla katsomassa Tytin treenejä. Suni sai myös tavata ihanan ja kiltin norwichärrieri Hilan. Suni oli reipas, alkuun vinkui ja tärisi mutta sitten reippaasti käveli pitkin ”käytävää” (treenikenttien välissä oleva kapea osuus) ja vähän innostui jopa leikkimään. Iloisesti häntä pystyssä olisi halunnut tutustua kaikkiin. Niin koiriin ja ihmisiinkin.

Eilen myös aloitettiin naksuttelu, tosi nopeasti hiffas jutun juonen ja siirryttiin ”vaativampaan” tehtävään eli katsekontaktin tarjoamiseen. Ihana kun toinen ymmärsi katsomisen ja tuijotti noilla söpöillä nappisilmillään ihan tosissaan mua. Ihana penne. : ) Yritti myös muutaman kerran fuskata ja heiluttaa vaan päätään kunnes tajusi ettei siitä ihan vielä palkkaa heru. Ruokinta tehdään nyt pentuaitauksessa, naksuttelut siis myös. Tarkoitus olisi että jokaisella ruokintakerralla naksuteltaisiin jotain pientä. Katsoo nyt kuinka ehtii ja jaksaa.. ; ) Ulkonakin on käyty, eilen oli aika jäätävä vesisade joten käytiin nopeasti vain pikkupisuilla. Hienosti neiti kyykistyy heti kun ulos päästään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s