Virallinen esittely

fb163

Hän on siis Suni. Syntynyt 25.6.2013. Ikää 7vk. Neiti Kilju-Iitan virallinen nimi on Pacoritas Cara o Cruz. Suni tuli meille sijoitukseen Nykäsen Hannalta. Olen päässyt seuraamaan pentueen kehitystä pienestä pitäen ja vieraillutkin Hannalla jopa melkein rasittavuuteen asti. : ) Tällä hetkellä tuntuu siltä että pentu oli nappivalinta juuri meille. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Suni on rodultaan espanjanvesikoira.

Kennel Pacoritas

Pentueen isän eli Bobon elämää pääset seuraamaan Kennel Habanerosin kotisivuilta.

Ps. Ensimmäinen yö takana ja tyttö saikin uuden nimen itselleen äänenkäyttönsä johdosta. Kova tahto on neidillä. Kiljumalla ”muka” saa tahtonsa läpi. Kovasti edelleen yrittää leikittää Kinaa joka on lähinnä järkyttynyt tuollaisesta marsusta. Kina on kovin kiltti pennulle, väistää ennemminkin kuin murahtaa. Tarvitsee vähän tarkkailla Kinaa ja ehkä jopa inasen kehua jos sanoo pennulle tarpeen vaatiessa mur. Toivotaan että muutaman kuukauden sisään Kina vapautuisi ja innostuisi vähän leikkimään tai ylipäätänsä kiinnostumaan pennusta. Äidin pieni prinsessalapsi tottui melkein vuoden päivät olemaan the only one joten en odota mitään nopeaa kaveritoimintaa tällä suunnalla. Tarvii antaa Kinkulle extrahuomiota koska se on silti ykköskoira meillä. ; )

En muistanutkaan että pentuarki ei ole helppoa. Pissattu on jo olkkarin ja vessan matolle ja levitelty lattialta tassuilla sitä pitkin kämppää. Eiköhän se tästä ensijärkytys remminkuljettajaltakin ala helpottamaan, onhan tuo pentu aikas huippu tapaus. Yli kolmen vuoden odotus palkittiin tuollaisella reippaalla ja ihanalla pennulla. Iso kiitos siis kasvattaja Hannalle tytön saamisesta meille. : )

4 thoughts on “Virallinen esittely

 1. Onnittelut pennusta! 🙂

  Eiköhän Kinakin pian totu! Oman aikansa se tietty ottaa. Hanni ei katsonutkaan Elvistä ekan vuoden aikana 😀 sen jälkeen vissiin totesi että se on tullut jäädäkseen ja alkoi kaveriksi.

  • Kiitos!! 🙂 Kyllä Kina varmasti tottuu, mutta tosiaan aikansa se ottaa. Eiköhän niistä tule vielä hyviä kavereita ja Kina pääsee siitä pienestä kuplastansa ulos..

 2. Onnea uudesta tulokkaasta!! Ihanan reipas ja terhakas pikku-riiviö 😀 Kyllä hyvää kannatti odottaa!!! Meillä vanhemmat koirat on aina parissa viikossa hyväksyneet uuden tulokkaan. Kyllä se Kinankin jää sulaa ja kohta ovat parhaimmat kaverit 🙂 Rapsuja molemmille ja ihanaa pennuntuoksuista syksyä!!

  • Kiitti! Joo on aika kiva tapaus.. 🙂 Vaikuttaa aika rohkealta toi luonne ja sellainen että ”mä kyllä uskallan”.. Mä toivon että noi ystävystyisi ja kyllä varmaan näin käykin kunhan Kina tajuaa että tyyppi on tullut jäädäkseen. Tällä hetkellä kiinnostuu lähinnä pennun syötävistä jutuista.. 😀
   Kuin myös, ihanaa syksyä sinne.. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s