Etsitään sellainen kartturi joka ei tyri

Sunnuntaina kisailtiin Levekin kisoissa kolmen startin verran. Ekan radan tuomaroi Anne Savioja ja kaksi jälkimmäistä Johanna Nyberg.

Ensimmäinen rata oli ihan kiva, mutta miksi tyhmä kartturi tuulettaa nollaa ennenkuin se nolla on tullut. Ääh.. Ei sitä näköjään virheistään opi, olen nimittäin onnistunut saman tekemään aiemminkin.. : D Kärjestä jäätiin aika reippaasti mutta noilla kontaktilla pitämisillä on varmaan oma vaikutuksensa kelloon.. ; ) Nollaa on tarjolla, mutta ei niin ei..

Toka rata oli totaali fiasko. Homma levis ihan käsiin, hukkasin Aman monta kertaa kartalta ja taisin itsekin tippua samaiselta kartalta muutamaan kertaan. Takaakiertohyppy on vaan hankala, taas olin edessä ja rima alas. Putken jälkeen Ama paineli vaan kepeille ja väärin.. Tietty. Pääsinkin etenemään reippaammin mitä olin kuvitellut ja pussin takaaleikkaus meni päin mönkää. Sitten en katsonut koiraa ja homma meni kaahotukseksi ja silleen.. Pääsin sentään härkkimään kirkaisemalla maalissa, mutta rima pysyi! Perhana! : D Voi kun oltiinkin surkeita..

Muuten ihan kiva, mutta.. Enpä sitten taaskaan katsonut Amaa. Enkä varmaan ikinä opi. Huoh. Etsitään Amalle parempi kartturi. En tosin ollut ainoa kenen koira mutkaputken jälkeen ampui hypylle eikä renkaalle. Loppurata menikin ihan kivasti.. Puomilta muuten pääs lähtemään ennen vapautusta, ei voi motkottaa kun vapautus tuli vaikkakin myöhässä.

Vaikka ohjaaja on täys tunari (ja myönnän sen ja yritän tilata ebaysta itselleni aivot!!) niin on tää agility silti ihan kivaa. Vaikka Anun kanssa loppulenkillä kävellessä totesin että onhan tää vähän kai hullua hommaa tyriä noin monta rataa. : D

Erittäin positiivista oli taas se, että aika monta rimaa pysyi hienosti ylhäällä. Ama tuntuu jotenkin hitaammalta kuin aiemmin, monen kanssa juttelin ja osa sanoi että jos mä olen vaan nopeampi ja enemmän ajoissa. Mä en kyllä usko tuohon teoriaan sitten yhtään, minä ja mun jalat nopeammat.. Ööh. Ei ole mahdollista. Tarvis nyt varata se fyssari Amalle ennenkuin menee ihan juntturaan koska tuntuu että neiti kaipaisi hieman hoitoa.. : ) Josko jumit olis syynä ”rauhallisuuteen”?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s