Kiinutiinun epistelyt.

Olin ilmoittanut Kinan viime sunnuntaille järjestettyyn tokon harjoituskokeeseen ja treeniin. Tämä tuli kuin tilauksesta, pääsi testaamaan turnauskestävyyttä koska avoimen debyytti lähestyy (uhkaavasti). Päivä oli lämmin, liian kuuma ja mietinkin että mitenköhän pikku ärrieri jaksaa kokeen läpi. Onneksi eteläpuistossa on tosiaan järvi vieressä ja käytinkin moneen otteeseen Kinkkua uimassa.

Laappimiskoe eli kehääntarkastus oli Kinan osalta huono, väisti kovasti ja taisi vähän taas säikähtää että mitäs tässä ny oikein tapahtuukaan. Paikkamakuu oli 8 arvoinen suoritus. Lötkähti maahan ja oli liikuttanut etutassujaan ja katsellut ympärilleen. Nousi vasta tokalla käskyllä ylös, ihan itseäni saan syyttää kun ei olla tehty paikkamakuuta kimpassa muiden kanssa.

Seuraamisella aloitettiin, olipas tosi laimeaa osittain ja kontakti tippui ja Kina oli aika huono täyskäännöksissä. Videolta ei nyt näy että minkälainen itse olin, mutta kuulemma kävelin selkä suorana enkä siis painostanut katseella Kinaa. Perusasennot sentään sujui! Tästä pisteitä 8,5.

Maahanmeno oli 10 arvoinen suoritus, vähän tuppaa asettelemaan itseään maahan mutta ehken mä jaksa nipottaa asiasta kerta itse olen opettanut asian noin. Voisihan sitä tietty miettiä että opettaisi ns hissillä alas. Kivan ripeä nousu sivulle alhaalta.

Luoksetulo oli 10. Vähän ennakointia mutta ei paljoa, olen todella iloinen että Kina pystyi tekemään ihan ok topin koetilanteessa. Virittely on ollut hankalaa kun en aina tiedä mitä sanoja Kinalle kannattaisi sanoa, että se tajuaa että tulee myös toppi.. Vaikka olenkin käyttänyt aina samaa virittelysanaa..

Seisominen nollille. Kaikista varmin liike. Höh. Autoin lopussa että mikäs se toppi nyt olikaan.

Noutaminen 9,5. Voi tuota vauhtia.. : ( Nouto on kyllä viime aikoina ollu murheenkryyni. Kun yhdestä pääsee eroon niin toinen ongelma tulee tilalle. Kiitos sanasta myös vapautti itsensä sivulta. Ehkä vähän oma moka koska kiitosta käytän kun muissa liikkeissä homma loppuu.

Kaukot 10. Etutassu maahanmennessä huonosti. Otti vähän häikkää liikkurista, mutta pystyi tekemään kaukot mielestäni hyvin. Palkkasin heti jätöstä koska meni kivalla asenteella maahan.

Hyppy 10. Ihan ok hyppy Kinaksi. Omaa vikaa on se, että jää niin hemmetin lähelle hyppyä. Pitäis vahvistaa enemmän taaemmas paikkaa. Perusasento palatessa peruutellen, hups.. : D

Kokonaisvaikutus 10. Laskin että jos tämä olisi ollut virallinen koe niin pistesaldo olisi ollut 170. Eli eiköhän näillä taidoilla kehtaa mennä viralliseen avoimen kokeeseen. : )

Tauon jälkeen oli treeniosuus, me  harjoiteltiin juoksutarkastajan laappimista. Naksuttelin Kinalle että pysyi rentona ja paikallaan. Sitten seuraamista liikkuroituna. Annoin muistaakseni naksun Annukalle joka naksautteli kun asenne ja kontakti oli hyvä. Nyt täyskäännöksetkin sujuivat!

Sitten liikkeestä seisomista, meni pari kertaa taas istumaan. Mur. Pyysin taas naksauttamaan kun jäi seisomaan jotta pääsin palkkaamaan heti oikeasti suorituksesta, sama vielä uudestaan.

Luoksetuloja, nyt kuulemma vähän silmällä haki kai merkkiä ja oli vähän sen oloinen että ennakoi. Palkkasin heti topista ja tein topin vasta tosi lähellä itseäni. Oikein pätevä Kinkku.

Kokonaisuudessaan olin hyvin tyytyväinen itseeni sekä Kinaan varsinkin. ❤ Terrieritokoilu ei ole helppoa, ei sen varmaan kuulukaan olla mutta joskus tää tokoilu tuottaa hyvin (!!!) paljon harmaita hiuksia..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s