Katsoppa tuota pölkkyä ohjaajaa

Viime lauantaina ajeltiin Orivedelle kisaamaan. Ajoin sitten vanhaan paikkaan eli koulun kentälle kunnes tajusin että ei hitto, mitä ihmeen laatikoita piha on täynnä. Onneksi on älypuhelin jolla pääsi lukemaan kisakirjeestä sen osoitteen. Onneksi olin ajoissa eikä kiirettä ollut. Lopulta radat olivatkin myöhässä. Kisapäivä oli kuuma, varjopaikkoja oli vähän. Lämppä ja jäähdyttylenkit sai tehdä ihanassa metsän siimeksessä jossa varjoa oli tarjolla.

En enään muista kuka oli virallisena tuomarina, mutta Hilpi Yli-Jaskari tuomaroi ainakin ekan radan.. Rata oli kiva, mutta alku 2-3 väli ei ihan toiminut.. En varmaan jarruttanut tarpeeksi koska Ama pääs meneen selän takaa. Onneksi sain korjattua, erottelu oli hyvä. Keinu aikas hidas, taas kesti kelposella hetken aikaa asetella etutassut maahan. Aalle mentiinkin sitten liian lujaa vauhtia (komee loikkasu harjan yli) ja peli oli menetetty. Ei olisi ollut minkäänlaisia tsäänssejä pysähtyä. Otettiin sitten (keinukin) uudestaan ja poistuttiin radalta. En nipottanut Amalta, uskon että se oli arviointivirhe. Meille olisi ehkä ollut nollaa tyrkyllä, mutta kun kriteeri on kriteeri ja se on pysähtyminen alastulolle.

Toka rata, voi jessus. Miten paska kartturi voi oikeasti olla. Kuka on opettanut tekemään pakkovalssin noin? Mä jäin ihan liian kauaks aikaa koomailemaan ja annoin Ampun vaan mennä takaakiertoon. Reppana tais olla vähän kysymysmerkkinä että mitä täh ja hä. Rata oli hyvä ja kustiin sitten varmaan taas nollaa.. ; ) Nyt kun niitä olisi tyrkyllä, en pysty vastaanottamaan niitä.

Kolmannelle radalle revin asenteen ja asenne löytyi. Mä ehdin juuri niihin paikkoihin kuin halusin, kompastuskiveksi vaan tuli nyt pituus. Joka oli myös tokalla radalla vaikea kun ”seinä” tuli vastaan. Rintamasuunta osoitti ehkä liikaa kepeille ja ne taisivat myös vetää Amaa puoleensa. Yksi rimakin tuli alas, mutta muuten kiva kokonaisuus.

Kisaaminen on nyt ollut kivaa, tuntuu siltä että ollaan löydetty yhteinen sävel. Erityisen iloinen olen siitä, että suhteellisen vähän rimoja on tullut alas! Tarvis muuten varmaan varailla aikaa fyssarille, Piiran käynnistä on kuitenkin vierähtänyt tovi..

wordpress_679

Otin muuten pitkästä aikaa agilitykuviakin, yritän jossain vaiheessa muistaa ja ehtiä latailla niitä mun galleriaan.. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s