Läjä päivityksiä..

Siis miten voi olla, että joka kerta kun olis jotain päivitettävää, en vaan saa yksinkertaisesti aikaiseksi minkäänlaista päivitystä. Sitten ne vaan kasaantuu ja kasaantuu. Asiaa olisi ja kun päivityksen aiheita tulee lisää, kuorma vaan kasvaa ja tulee sellainen huoh olo.. Ja sitten mietin mistä taas aloittaisin. Kinankin tokopäivitykset ovat jääneet tyystin. Tähän myös oma lack of motivation -syynsä.

Viime keskiviikkona oli valkkuryhmän treenit, koutsina Laura. Rata oli Silvian treenipohjalla. Tehtiin kolme erilaista pätkää. Nollasta tai tosi tyylikkäästä hyllystä sai tikkarin. Me ei ansaittu oikeasti yhtään, mutta Anun kanssa me vaivihkaa napattiin Lauran tikkaripussista yhdet nekut kun ne unohtui estekoppiin. Otettiin pussi mukaan ja höh.. Laura palas hakemaan hanskojansa ja muisti tikkarit. : D Radat olivat erilaisia kuin suomessa, ihan kivoja tosin. Meno tuntui vähän tahmealta ja musta tuntuu muutenkin että Ama ei nyt liiku kovin hyvin. Siis on paljon rauhallisempi ja helpommin ohjattavissa. Mutta kun videolta katsoo niin enhän mäkään hittolainen edes juokse. Ihme hölkkäilyä. Molemmat taidetaan mennä jarru pohjassa. Videolta kuuluu myös ”ei helvetti, mihin mä oon menossa” -lausahduksia. Ei meidän treeneistä ainakaan huumoria puutu. ; ) En tiedä vaikuttaako tuo vauhti vai mikä, mutta siis on sellainen fiilis tällä hetkellä että pystyn luottamaan Amppuun melkein satarosenttisesti radalla ja että me tehdään yhteistyötä. A-esteellä jäi tokalla kiekalla ihan kuutamolle, ei oo kyllä koskaan jäänyt harjalle heilumaan. Huoh. Nämäkin klipit videolla koosteessa, tosin nopeutettuna. Olin myös leiponut treeneihin porkkanakakkua (taannoisesta nollasta ; )) josta Laura iloisesti nappasi kuvan. Hyvää oli!

wordpress_678

Viime torstaina Ama tuli meille hoitoon omistajansa Sirpan matkatessa naapurimaahan astutusreissulle kasvattinsa kanssa. Ama pääsi meille vähän niinkuin lomalle.. : ) Perjantaina käytiin tallilla, Ama hoiti agilitykoiran ja Kinkku taas tokokoiran virkaa. Ama pääsi treenaamaan vaikeita keppikulmia ja tiukkoja päällejuoksuja kepeillä. Hienosti sujui, ihan muutaman kerran tais hakea kepit väärin. Ama sai puuhata myös ihmisnuolen kanssa. Tämän treenaus kun on valitettavasti jäänyt surkean vähäiselle. Alkuun aloitin taas ihan matalalla rimalla ja nostin lopulta maxikorkeuteen. Ihan hyviä toistoja Amaksi, vaatisi varmaankin vain useamman treenikerran että ihmisnuoli olisi lähes 100% toimiva ohjaus.. ; ) Ama pääsi myös treenaamaan A-estettä, pelkkää alastuloa sekä kokonaista. Eikä himmailua näkyvissä, nooh käytin etupalkkaa.. Puomia mentiin pelkällä lankulla, hyvällä vauhdilla 2on-2offiin. Kerran juoksi läpi, en motkottanut laisinkaan vaan otin uudestaan. Yritti jopa venyttää itsensä etupalkalle joka oli kuitenkin yli 2m päässä alastulolta.. ; )

wordpress_677

Perjantaina käytiin anoppilassa saunomassa ja syömässä. Ama myös sai kokea autonpesun ihanuuden. Voi jessus tota paimenkoiraa, se oli kans aika mahoton sen veden perään. : D Mikko ei suinkaan härkkinyt Amaa vedellä…! ; ) Tehtiin myös puidenkiertoja, on toi paimenkoiran asenne työntekoon vaan jotain ihan mahtavaa. En taida sittenkään enään ikinä hankkia terrieriä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s