Joskus kuvittelen olevani pikajuoksija

Keskiviikon valkkutreeneissä oli rata, jossa oli pätkiä MM-karsinnoista. Koutsina Anu.

wordpress_663

Meillä meni eka kiekka vallan hyvin, muutamassa kohtaa kämmättiin mutta voipa jopa sanoa että melkein nollalla tehtiin. ; ) Musta tuntui siltä, että ehdin hyvin joka paikkaan (vaikka kunto loppuikin kesken) ja olin oikeasti ajoissa. Tai ainakin luulin niin että olin saanut jostain kumman syystä jotkut superjuoksijan jalat. Totuus paljastui kun Anukin huikkasi että Ama liikkuu normaalia rauhallisemmin. Dääm!

1-5 esteillä kokeiltiin kahta eri variaatiota, ensimmäinen oli se että juoksin suoraputken viereistä reunaa. Toinen variaatio oli se että tein 2-hypylle jaakotuksen ja poispäinkäännöksellä esteelle nro 5. Mun poispäinkäännökset on yleensä tosi huonoja, sekoilen taas käsissäni. Kellotettiin näitä kahta eri vaihtoehtoa ja se ensimmäinen oli vaan nopeampi. Kerran Ama juoksi suoraputken jälkeisellä hypyllä mutkaputkeen (muistaakseni) ja jäin seisomaan kun purkka tukkaan.  Kun rintamasuunta oli tosiaan kohti 8 hyppyä, Ama lähti sinne eikä putkelle. ; ) 8 hypylle sai reilusti heittää ja ottaa vaan voimakasta vastaista käyttöön niin ehti hyvin 9-12 välin menemään edellä. Putkijarrujakin vähän treenattiin, ei tarvinnut kovin voimakasta rytmityksen muutosta kun kääntyi kiltisti putkesta takaakiertoon hypylle nro 14.

14 hypylle sai välillä rääkyä (kun putkijarrua ei ollut) ja pari kertaa Ama lähtikin sille viereiselle hypylle. Putkijarrun kun teki, niin takaakiertohyppy ei ollut mikään ongelma kunhan en blokannut sitä itselläni. 15-16 väliin tarvi tehdä jotain muutosta, ekalla kertaa peruutin koko matkan.. Ei siis kovin hyvä.. : D En lopulta muista enää mikä ihme sen ohjauksen nimi oli mutta japanilaista en ainakaan tehnyt. Keppien jälkeiselle hypylle piti vähän saattaa siksi että mentiin jarrut päällä että sain välistävetoon mukaan. Pari kertaa rintamasuunta näytti vihreää valoa takaakierrolle jonka Ama hienosti takaakierroksi tosiaan luki. Aika kauan aikaa sai olla rintamasuunta ”väärinpäin” eikä kohti hyppyä. Muurilta homma levis ja rääkymällä sain sen numerolle 24 elikkäs hypylle. Kokeiltiin tähän rytmityksen muutosta (ei toimi yhtään) ja vastakäännöstä. Vastakäännökseen vaan jään jumiin enkä päässyt liikkeelle. Mulla noi kaikki jaakotukset, vastakäännökset, ennakoivat valssit sun muut on aina sellaisia etten vaan yksinkertaisesti pääse niistä nopeasti liikkeelle. Pitäisi treenata niitä liikkeellelähtöjä!

Lopussa yritettiin (kai) jotain nollan tapaista mutta kusi muutamaan kohtaan ja lopulta jäätiinkin hinkkaamaan keppien jälkeistä pätkää. Ama ja minä oltiin molemmat aika puhki ja hapoilla mutta hyvin tsempattiin toinen treenipätkä. Treeneistä jäi oikein kiva mieli (vaikka puomin kontakti oli aikas hidas) ja tuntui oikeasti agilityltä. : ) En tiedä oliko vain sen takia että Ama meni rauhallisemmin vai miksi. Mutta ehkä se viimeviikkoinen nollarata kisoissa on antanut taas uutta puhtia treenaamiselle. Siis treeneissä hölmöilen sun muuta mutta yritän keskittyä aina paremmin itse rataan ja ohjaamiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s