Se oli nolla ja katastrofi.

Olin ilmoittautunut kahteen starttiin seuramme iltakisoihin. Molemmissa piti olla tuomarin alkujaan Salme Mujunen. Ilmoittautumisen aikaan mietin että se on lähestulkoon itsemurha ilmoittautua Salmen kahdelle hyppärille. Onneksi Kari Jalonen vaihtui toiselle radalle runsaan koiramäärän vuoksi. Ei mitään, Salmen radat on oikeasti hauskoja. Ei niiltä nollia meille heru, mutta hauskuus ennen kaikkea eiks jee? ; )

Ekalta radalta sitten tuli NOLLA ja tottakai Karin radalta. Edellisestä on tosiaan muutamia päiviä vaille vajaa 5kk. Nipotin itselleni radan jälkeen kun muutama ohjaus jäi tekemättä, mutta totesin jälkeenpäin että saa kai sitä nyt joskus olla tyytyväinen suoritukseen eikä kaikkea tarvitse analysoida. ; ) Ohjausten puuttuessa karjuminen tuli taas kehiin. Heh. Sallittakoot se nytten. Nopeamminkin olisi voinut mennä, mutta mä sain pidettyä katseen koirassa ja ajatuksen siinä esteessä millä mentiin. Ama oli kiva. Vaikka mitään näkösuojaa radalle ei ollut, se kyyläs vaan mua ja palkkailinkin sitä kontaktista. Amalla kun on sellainen moodi, että jos se pääsee katsomaan kun muut menee radalla, sen aivot jää lähtöalueelle ja kaahotusvaihde päälle. Hei, tää meinaa sitä että meillä on ensimmäinen SM-nolla plakkarissa. Enää 6 nollaa ja melkein vuosi aikaa kerätä. Josko niitä alkaisi tippumaan vähän tiuhempaan tahtiin kuin kerran puolessa vuodessa..?? Ama ❤

Toinen rata olikin sitten katastrofi. Homma levis täysin renkaan jälkeen. Mutta ei haittaa, hauskaa oli. Hukkasin vain muutaman kerran Aman kartalta. Paskavalssi ei toiminut, olin liian hidas. Tutustumisessa mietin moneen kertaan että miten mä noi hankalat kohdat teen.. Enkä löytänyt mitään järkevää ratkaisua. Mutta, kepit Ama haki hienosti. En uskalla tehdä mitään ihmeellisyyksiä kisoissa keppienkään kanssa, onneks tein nytten koska kyllä Ama osaa. Positiivista oli myös se, että kaikki rimat pysyivät ylhäällä. Jeejee! : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s