Niitä ihania välistävetoja..

Valkkuryhmän treeneissä oli Liisa koutsivuorossa. Tehtiin aika kivaa ratapätkää jolla me jopa onnistuttiin monta kertaa!

Yllätyin kovasti kun päästiin suoraan keinulle virheettä, laitoin keinulle etupalkkaa kun tiesin jo etukäteen että se tulee olemaan huono kun jään taaemmas. Serpentiini oli ihan hyvä, putken jälkeen tuli vähän hoppu enkä yhtään katsonut Amaa. Onneksi bongas pituuden matkalta. : ) Keinun jälkeen välistävedot oli hankalia. Saatiin me ne onnistumaan kuitenkin, oon vaan itse noissa ihan huono. Hypylle ennen keppejä vaihdettiin ohjaus pakkovalssijaakotukseksi joka näytti toimivan paljon paremmin kuin aiempi ohjaus. Niistolla vaan blokkasin hypyn eikä Amalla ollut oikeastaan mitään näkömahdollisuutta ja siksi lenkitti. Kepeillä sitten sössittiin..

Tokalla kiepillä heitin herjalla että tehdään nolla. No ei sitten tehtykään, jäätiin sössimään suoraputken jälkeistä muuria. Ekoilla kerroilla olin hiljaa, mutta nyt aloin huutamaan sille hyppyä tms. No sitten kelponen kysyy että täh, minne en tajuu. Palkattiin muutama kerta tästä. Sitten mulle sanottiin että oo hiljaa. No sehän toimi.. : D Alkua kokeilin toiselta puolelta, ihan ok myös. Kokeilin myös välistävetoja takaakierroilla, mutta nää oli paljon huonompia. Olin vaan myöhässä koko aika ja lopulta Amakin alkoi olemaan aika puhki ja räiski rimoja ja meni jopa riman ali..

Treenit olivat kuitenkin lopulta ihan onnistuneet vaikka yhdessä lähdössä ihmettelin että mitä hittoa Ama puuhaa, Laura kommentoi taustalta että oliko sillä joku amppari siellä.. : D Onneksi ei pistänyt ja päästiin aloittamaan. Anu oli tuonut karkkia Nipen isosta mini3-luokan voitosta ja mä leivoin muffinsseja (jotka olisivat tarvinneet enemmän sokeria). : ) Ai niin, kokeilin myös Nipsun kanssa välistävetoja, heitin herjalla että mä näytän kuinka homma toimii. Yllättävää että sain onnistumaan kerrasta, toisella kerralla oltaiskin sitten varmaan jo kämmätty.. Tai siis minä olisin kämmännyt.. : D

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s