Harvinaista herkkua

Viime viikolla valmennusryhmän treeneissä koutsina oli Petri.

wordpress_648

Petri oli tuonut Tomas Glabaznan radan, agirotua silmälläpitäen. Aluksi tehtiin niin että jokainen sai n.10min treeniaikaa treenata vaikeimmat pätkät ”pois alta”. Lopulta sitten rataa yritettiin treenin jälkeen nollana. Vaikein meille oli puomin leijeröinti, alastulolta piti lähteä toiseen suuntaan poispäinkäännöksellä hypylle. En osannut hallita käsiäni, Ama jäi kun purkka tukkaan pyörimään. Lopulta vaihdoin käsiäni enkä tehnyt poispäinkäännöstä mulle perinteiseen tapaan ja tämä toimi. JA siis tätä helpotettiin hieman alkuun, hyppy siirrettiin lähemmäksi ja palkka odottamaan..  Toinen vaikea kohta oli a-esteeltä poispäinkäännöksellä allaolevalle putkelle. Tässäkin kun tein ”perinteiseen malliin” ohjauksen, Ama jäi taas pyörimään käteen. Kun vaihdoin käsiä niin avot, toimi!

Lopulta me tehtiin se koko rata nollana SIIS NOLLANA läpi. Erittäin harvinaista herkkua! Ei se maailman kaunein ollut, sillä ei ole väliä mutta me tehtiin se yhdessä. Rata ei ollut helpoin mutta ei myöskään vaikein. Aika perusjuttuja noiden leijeröintien lisäksi. Petri vielä jakoi dumleja niille jotka selvittivät tiettyjä pätkiä radasta, me ansaittiin lopulta ainakin 5 karkkia. : ) Treeneistä jäi ihan törkeen hyvä fiilis, siksi että kerrankin voi sanoa onnistuneensa kokonaisuutta ajatellen. : ) Amakin oli ihan kivalla treenipäällä, puomin ja keinun alastulo oli taas hidas, mutta a oli hyvä. Ehkä tarvis treenata noita kontakteja eikä vain jurputtaa niistä.. ; )

Vikalla pätkällä kokeilin eri vaihtoehtoja myös pätkälle 14-16. Tein takaaleikkauksen Aalle. Ama jäi sinne ihmettelemään että mihin mä oikein olen menossa, hups. Ei olla tehty leikkauksia niinku aikoihin. : D Jäin ottamaan pakkovalssin tyylisellä Aman putkeen. 17-20 pätkillä tein myös eri vaihtoehtoja. Leikkasin kepeille puomin viereiselle puolelle, ihan ok. Paitsi että leikkaus ja oma linja oli lopulta kuitenkin aika huono. Toinen tyyli oli se että tein keppien jälkeen päällejuoksun tyylistä ja ohjasin pituuden ja vimpan hypyn vasemmalta puolelta. Eka vaihtoehto mitä tein oli siis A-esteen vasempaa puolta, ohjaus putkeen ja kiireellä linjaamaan 17 hyppy ennen keppejä. Pari kertaa oli kyllä sellaista, että Ama ei edes katsonut mua vaan paineli menemään.. : D Joko olin myöhässä tai sitten kelponen aatteli että ”kyllä mä itte osaan”.. ; D

Loppulenkillä taas pulahdettiin järveen, Ama ja Kina ovat molemmat innostuneet uimisesta. Gutaa taitaa tehdä lämpimällä kelillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s