Ajalla on taipumus kulkea eteenpäin.

Mistä sitä oikein taas aloittaisi.. Edellisestä päivityksestä on taas hurahtanut hetki..

Kina on kuitenkin treenannut paljon tokoa! Jopa kolmet treenit viikkoon mikä on suhteessa ihan älytön määrä kun talvellakin treenattiin ehkä kerran kuussa jos sitäkään.. ; )

Ollaan treenattu Katrin kanssa olkahisissa, kävimme peräti monellako treenipaikanmetsästysreissulla. Jalkapalloilijat kun veivät hyvät hiekkakentät.. : O

wordpress_585

Kina sai alkuun treenata vauhtinoutoa. Hauskaa oli! Kerran (vai kaks) ruutuun lätkälle. Tässä välissä vaihdettiin paikkaa, seuraavalla paikalla yritettiin (huom!) tehdä vähän kisamaista, loppupalkka autossa odottamassa. Eihän tästä tullut mitään, jouduin huomauttamaan Kinalle porsailusta. Seuraamisessa vaan käveli eteenpäin eikä juuri kontaktia näkynyt. Lopulta loppupalkka unohdettiin ja alettiin sitten treenaamaan. Seuraamisessa Katri naksutteli kun asenne ja kontakti oli hyvä. En nipottanut paikasta. Lopulta pari kisamaista liikettä, liikkeestä seisominen ja alo luoksetulo. Saatiin onnistumaan ja hetken päästä Kina sitten sai sitä herkkupalkkaa autolla. Lopussa tehtiin tunnaria (pelkkää omaa), oli aika tuulinen keli ja musta tuntuu että se vähän häiritsi Kinaa. Piilottelin (x3) eri paikkoihin omaa, tuli jossain kohtaa kysymään että mitäs sitten. Odottelin vaan ihan hiljaa ja ajattelin että jospa Kina yrittäisi ratkaista itse. Noh lopulta oma löytyi. : ) Ei kai me mitään muuta kummallisempaa tehty..

wordpress_591

Itekseen ollaan treenattu myös. Luoksetuloissa alkaa näkymään edistystä. H-U-I-P-P-U-A. Ennakointi on vähentynyt todella minimiin. Ehkä satunnaisesti yks moka silloin tällöin. Tule käskyllä todellakin tulee suoraa sivulle jos toppia ei tule. : )

wordpress_609

Tunnaria on alettu treenaamaan myös ”vierailla” kapuloilla. Käpyetsintää on tehty moneen otteeseen ja mietin että miksi emme voisi tunnaria tehdä jos ziljoonan kävyn joukosta löytyy se oma. Siksi olen pantannut edistämistä koska pelkään että teen jotain väärin. Heheh, olinpa väärässä. Kukaan muu kuin minä ei ole vielä vienyt kapuloita paikoilleen, joten tähän tarvisi treeniä että joku muu hoitaa nää vieraat kapulat. Kina on nyt tähän mennessä tehnyt ehkä 10 tunnaria joista 9 oikein. Pari ekaa kertaa tehtiin niin, että oli oma ja vieressä puolen metrin päässä loput. Ekaks haki vaan jonkun kapulan, kiitin ja päästi irti sitten lähetin uudelleen hakemaan. Oma löytyi. : )

Maijun kanssa treenattiin viime viikon torstaina pirkkalassa tokoa.

wordpress_608

Maijun opastuksesta laitettiin oma vieraiden kapuloiden joukkoon sekaisin ja oma löytyi pariin otteeseen. Maijukin totesi, että jos pitää vaan oman erillään Kina alkaa etsimään katseella sitä eikä käytä nenäänsä. Eikä meillä toistaiseksi ole mitään ongelmia kuin ehkä palautuksessa. Noh, tämänkin voi treenata pikkuhiljaa kuntoon. Olen vain niin kovin yllättynyt pikkuterrierin kapasiteetista. Siis että eihän toi tehtävä koiralle ole vaikea, itselle vaan tuntuu luovan vähän paineita uudet jutut.. : )

Tehtiin myös luoksetuloja, pari läpi ja pari toppia. Vähän valuu, mutta en jaksa nipottaa asiasta. Mun mielestä on kuitenkin hyvä jos Kina hakee pysähdyksen oikein eikä valu mitään montaa metriä. Bortsua siitä ei koskaan tule, eikä tarvikaan tulla. Eiköhän me noilla stopeilla pisteitä saada. ; ) Kaukojakin tehtiin, yksi istumaannousu oli huono. Kävin nipottamassa, ehkei kovin hyvä juttu kuitenkaan. Kina taas porsaili loppupalkalle, eikä kyennyt tekemään kunnolla hommia. Huomauttamisen jälkeen kuitenkin tsemppas ja loppupalkkakin tuli myöhemmässä vaiheessa. Seuraamista tehtiin myös, yritän kovasti olla paineistamatta omalla kyyläämisellä. Ihan hyvää tsemppipätkää tehtiin. Käännöksissä on tosin edelleen hirmuisesti töitä. Liikkeestä seisominen tehtiin kisanomaisesti.

Noutoakin taidettiin tehdä kisanomaisesti, palautuspaikka alkaa olemaan tosi hyvä. Kestoa vaan tarvisi lisätä. Tätäkin voisi (siis pitäisi) treenata erikseen.. ; )

Viime viikon perjantaina treenailtiin Mapen ja Saaran kanssa jossain kaupissa hiekkakentällä.

wordpress_605

Kina aloitti luoksetuloilla, 2 läpi ja 2 toppia. Läpijuoksut hirmuhyviä. Eka toppi hyvä mutta tokalla kertaa meni istumaan, korjasin seisomaan ja palkkasin tästä. Ei tehty enempää. Maksimissaan 4 toistoa / treeni on järkevä määrä. Käytin taas käsiapua toppiin. Seuraamista tehtiin myös ja Mappe räpsi samalla kuvia mun kameralla. Seuraaminen oli ihan kivaa, paikka oli hyvä ja asenne kiva. Tekniikkaa lopuksi. Ettei mee turhan höntsäilyks toi seuraaminen vaan.. ; ) Noutoa tehtiin pitkällä matkalla, ihana vauhti ja palautuspaikka. Tunnaria myös x2 joista omat löytyi helposti. Vau.

Lopuksi paikkamakuu 2min piilolla. Siellä se pötkötti eikä ollut elettäkään lähteä kälppimään vaikka piiloa ei juuri olla tehty. Nousu oli kivan ripeä Kinaksi. Kyllä treenaaminen on nyt ollut kivaa! Päätin että tuhma asenne jää kotiin eikä turhista asioista saa liikaa nipottaa. Yritän pitää tokotreenit reippaina ja treenataan hyvillä mielin. Kina on kuitenkin ihan pätevä kaveri eikä se tuhmasta palautteesta edisty mihinkään suuntaan. Positiivisen kautta siis!

wordpress_600

Eilen tehtiin myös pari tokojuttua, tunnaria ja vauhtinoutoa sekä luoksetuloja. Tunnarit onnistui hyvin, jee! Noudossa kapula hukkui hetkeksi Kinalta (jos pitää kontaktia muhun kun heitän, ei neiti vaan osaa hakea kapulaa vaan lähtee lähinnä juoksemaan päättömästi ympäriinsä : D). Luoksetuloja tehtiin vain muutama jotka onnistui ihan hyvin. Muuta ei sitten tehtykään, höntsäiltiin vaan uuden ihanan lelun kanssa jonka ostin Koiranpäiviltä.

wordpress_616

wordpress_615

Ps. Koneella ei voi istua kauhean kauaa ilman järetöntä hermosärkyä. Töistä olen ollut sairaslomalla koska työn tekeminen olisi yhtä tuskaa. Mulla on mitä ilmeisemmin hermopinne kehittynyt ykstoikkosesta työstä tonne oikealle puolelle hartianseudulle joka säteilee oikeaan käteen. Hiiren käyttäminen on hanurista ja särky tulee heti jos istuu koneella ees 30-60min. Toissapäivänä sain mukavan säryn kun silitin joku 45min. Lääkärit ovat määränneet kasan kipulääkkeitä, kolmiolääkkeitä yöksi ja päivällä vedetään tulehduskipulääkkeitä. Agilityt jäi väliin viime viikolla kipujen takia. : ( Voin kertoa että hermosärky on sellaista kipua kun joku puukottaisi hermoon ja kääntäisi vielä ”veistä haavassa”. Kipu on sellaista että tuntuu että koko käsi on aivan tulessa. Huoh.. Nimim. Tos-syndrooma(ko)?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s