Vihdoinkin treenaamassa tokoa!

Lauantaina alkeiskurssikarsintojen jälkeen jäin Katrin kanssa tallille tokoilemaan.

wordpress_544

Kina aloitti ekaksi hypystä. Ekan istumiskäskyn kanssa annoin käsiavun, hyvin istui. Tehtiin myös liikkuroituna. Taas mä hätiköin käskyjen kanssa, heti kun Katri sanoi että käsky niin samantien suusta mölähti ulos mun hyppykäsky. Ja kun mun piti odottaa.. : O Toisella kertaa Katri sanoikin käskyä monta kertaa, maltoin jopa odottaa hetken aikaa. Nyt sivulletulokin oli parempi, aiemmilla kerroilla jäi vähän vinoon ja eteen.

Sitten vähän seuraamista, käännökset valuu ja valuu. Vasemmalle käännökset on todella huonoja. Voivoi kun Kina osaisi käyttää paremmin kroppaansa.. Treeniätreeniä! Josko edes ikinä tulee pystymään täydelliseen vasemmalle käännökseen. Seuraamiset oli vähän pliisuja alkuun, asenne ihan ok muttei hyvä. Lopulta annoin naksuttimen Katrille ja hän naksautteli kun asenne oli hyvä ja kontakti pysyi. Paikka oli vähän ehkä edessä mutten nipottanut tästä ollenkaan kun tärkeintä oli se ettei todellakaan oltu päiväkävelyllä. ; ) Hitaassa kävelyssä kontakti ja paikka pysyy paljon paremmin kuin normivauhdissa.. Täyskäännöstä ja oikealle käännöstä tein naksuttimen kanssa, ennen kääntymistä naksautus -> Kina pysyi tiiviimpänä ja skarpimpana käännöksissä. Tämä oikeasti toimii meillä ihan superhyvin.Tehtiin aika pitkät pätkät seuraamista, pidempää kuin aikoihin joten oikeasti pitää olla tyytyväinen meidän treenimäärään nähden!

wordpress_545

Lopussa vielä vähän noutoja, pari lyhyeltä matkalta alkuun. Lopulta pitkän matkan noutoja muutama, siis oikeasti tämä on edistynyt meillä. Todella mahtavaa. Pystyy noutamaan pitkää matkaa ja vielä tulemaan oikealle paikalle sivulle eikä häslää. Ehkä nouto alkaa kohta olemaan valmis, sivullaistumisen kestoa ja kapulan pitoa tarvitsee vaan lisätä mutta en olisi kovin huolissani siitä.

Sitten liikkeestä seisominen, toppi oli tosi hyvä. Tein koemaisen, odotti seisoessaan hyvin käskyä liki. Jotain se edes osaa.. ; )

wordpress_569

Sitten muutama kauko, matkaa ei vielä kauheasti voi olla. Jää jumittamaan jos on reippaasti yli 5m. Ehkä jostain 3-4m päästä onnistuu. Täytyy olla onnellinen siitä että maa-sein osaa todella hyvin. Ei teputa jalkojansa.

Pari toppia muuten tehtiin hillumisesta. Luoksetulo on meidän vaikein juttu avoimen kokeessa, siitä oon ihan satavarma. Ennakointi on kiva juttu, Kiina taitaa tuumia. : ) Mutta siis avoimen koe ei nyt ihan yyberkaukana tulevaisuudessa ole mutta tarvii paljon tehdä kisamaista treeniä ja treenata sitä hiton luoksetuloa. Borderin moottorilla kun ei montaa luoksetuloa treeneissä voi tehdä.. Mutta meidän tokokenttä on sula jo lukuunottamatta ”pientä” lammikkoa. Eli kesätreenit voi alkaa ihan piakkoin. Huippua! Ehkä mäkin innostun vähän useammin treenaamaan kuin kerran kuussa.. ; )

wordpress_539

Sinni ja vino nenä : )

Kiitos Katrille sekä Bensonille & Taolle  seurasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s