Toisen loppu on toisen alku

Canon 50D tuli tiensä päätökseen. Uskollisesti se palveli lähes 3 vuotta. Ruutumäärä n.52 000.  Kiitos ja hei. Korjauspäätöksen annoin sulkimelle, mutta lopulta suljin ei ollut ainoa asia mikä oli rikki. Peili ja jotain muuta olisi tullut korjattavaksi joten totesin ettei siinä ole mitään järkeä. Muutaman päivän pohdin että mitä teen, hommaisinko uuden vastaavan rungon esim. 60D, mutta sitten totesin että 7D on ollut toivelistalla jo monta vuotta. 50D eksyi vaan lompakollisista syistä mulle melkein kolme vuotta sitten. Joten en pitänyt vaihtoehtona kymppisarjan runkoa. Lopulta sitten päädyin uuteen runkoon.. Sellaiseen mistä olen haaveillut..

wordpress_533

50Deen seuraaja on muuttanut jo meille, tervetuloa 7D. Toivon saumatonta yhteistyötä ja pitkää ikää! Maanantaina päivitin itselleni myös uuden linssin pohdiskelujen jälkeen. Lopulta päädyin Sigman 17-50mm f2.8 vakaajalliseen linssiin. Ällä jäi kaupan hyllylle, ehkä sitten joku päivä. Fisua en ostanut, enkä varmaan hetkeen ostakaan. Sain kaverilta lainaan fisun jota testailen tässä lähipäivinä, varmaankin ihan hauska lelu mutta ehkei kuitenkaan melkein sen 300 euron arvoinen?!?

wordpress_534

Ihanaa, siis ihanaa että on hyvä pikkukakkula. Muutenkin Sigma tuntuu olevan aika kelpo kapistus. Makroa en saanut, mutta ehkä sekin sitten vielä joku päivä.

Laura toivoi kuvauskeikkaa kauniina päivänä, mahtavaa! Olisikin kiva jos joku kamerankäsittelytaitoinen voisi ottaa minusta ja Kinasta (treenijuttuja, leikkihetkiä ym) kuvia. : ) Vastapalveluksena Laura ja koirat voivat eksyä mun linssin eteen. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s