Pääsiäinen voisi olla useammin kuin kerran vuodessa..

wordpress_526

Otsikon mukaan toivoisin neljän päivän viikonloppuja useammin kuin kerran vuodessa. Oli ihanaa ottaa rennosti. Ehdin jopa siivota keittiönkaappejakin. Arkena mennään tukka putkella päivästä toiseen, kunnon siivoukseen on harvemmin aikaa.. Tosin Kinan kanssa olis voinut käydä hallilla tokoilemassa, mutta…..

Me nautittiin ruokailuista muiden luona, ihanaa mennä valmiiseen pöytään syömään. : )

wordpress_528

Kina ei ihan kauheasti arvostanut mun laittamia pääsiäiskoristeita. Pikkutipunen! : D

wordpress_525

Voi kun tulisi jo pian kesä! Rairuoho tuo mieleen kesän ja auringon.. Ehkä se kesä sieltä vielä tulee, vaikka nyt tätä kirjoittaessani ainakin meillä sataa lunta ja törkeän paljon. MUR.

Pääsiäisenä oli todella upeat kelit lenkkeillä, kameraakin olisi voinut ulkoiluttaa mutta se on ollut JAS tekniikalla jo parin viikon verran huollossa. Suljinhan siitä oli rikki. Olisin ihan vain mielenkiinnosta halunnut tietää montako ruutua ex-sulkimella oli otettu kerta oli pamahtanut. Unohdin vain kysyä huollon tyypeiltä, olisivatko he voinut sen tarkistaa.

Katselin juuri hullujen päivien kuvastoa, siellä olisi ihan ok fisu myynnissä. Reilu parisataa euroa, pitäisköhän ostaa? Tuleeko lopulta fisua käytettyä juuri ollenkaan? Huhuu, fisujen omistajat mitä olette mieltä? Vai onko se sellainen lelu minkä muutenvaan haluaa ja sillä leikkii hetken aikaa? Olen pitkän aikaa miettinyt uutta linssiä, mutta en ole päässyt mihinkään järkevään (lompakollisesti) lopputulokseen. Canonin 24-70 L 2.8 valovoimalla on aivan järettömän kallis, yli 2000 eur. Mietin jopa tälläistä vaihtoehtoa; Sigma 24-70/2.8. Sigmasta vaan ei ole kokemusta ja olen pitänyt hirmuisesti L sarjan linsseistä, mutten kovin tuosta hinnasta. Pikkuzoomille on oikeasti tarvetta, 50mm kiinteä ei vaan toimi sisällä pienissä tiloissa ja kittilinssi on aivan hirveä. Valovoiman pitää olla kiinteä ja hyvä. Siksi kaikki yli f4 linssit ja siitä ylöspäin on hyljätty.. Huoh.

Ps. Kaikki ylläolevat kuvat on otettu Mikon Lumia 920 puhelimella. Yllättävän hyvä kamera noinniinkuin puhelimen kameraksi. Vertailuna otin omalla kännykällä samoista asioista kuvia, huoh. N9 kamera on yksinkertaisesti huono. Voi kuinka kaipaan järkkäriäni kotiin..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s