Vuoden parhaimmat treenit.

2013_03_27_valkku-normal

Anu koutsas viime viikon valkkutreenit. Olipas hienoa! Siis ihan törkeen hyvä fiilis oli, Ama toimi juuri niinkuin pitikin. Mä olin iloinen enkä yhtään hermostunut mihinkään osaan radassa. Ama haki ihan sairaan kivasti avokulmaa vaikka vieressä oli putki tyrkyllä. Uskomatonta. Mun oli pakko kokeilla monta kertaa ettei se olis vaan tuuria. Eikä se ollut.

6 putkeen piti saattaa kunnolla, sitten Ama ei ryysinyt puomille. 9 hypyn jälkeen Ama haki hyvin puomin kun huusi vaan kiipeekiipeetä. 12 hypyllä mun ennakoivissa valsseissa on paljon parantamisen varaa, mutta saatiin me kai jokunen muutama hyvä onnistunut (ja ajoissa oleva) valssi. 13 kepit löytyi ongelmitta, vau! 20 puomikin löytyi kun antoi Aman hakea itsenäisesti kontakti käskyllä. 24 hypylle kun tein Anun ohjeesta vähän vekkiä, sain Aman aalle. Kerran taisi ainakin lähteä putkeen kun ohjasin kropalla sinne. Kokonaisuudessaan treenit onnistui mielestäni todella hyvin, harmi ettei treenejä tullut videolle. Pakko myöntää että nämä treenit ovat olleen tämän vuoden parhaimmat. Ihan vain siksi että olin niin iloinen ja tuntui että kaikki onnistui niinkuin pitikin. Lopuksi vielä yritettiin nollaa mutta ei ihan onnistuttu. Pikkuvirheitä tuli mm. 8-9 hypyn välissä Ama lähti seinän vieressä olevalle keinulle.. : D

Tuntui että muillakin valkkuryhmäläisillä oli oikein hyvät treenit. : ) Tunnelmaa taisi nostaa se, että Outi oli tuonut Ollin voittonolla toffeepusuja ja Liisa Sumun 2-luokan voittonolla karkkeja. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s